Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Târgujienii sărbătoresc Dragobetele în Parcul Central, în zona Foișorului. La câteva spectacole, un moment artistic și o căsătorie vor putea asista cei care vor alege să petreacă sărbătoarea iubirii „Acasă la Brâncuși”.

Pe 24 februarie, începând cu ora 11:00, târgujienii se pot bucura de o serie de acțiuni puse la cale de Direcția Turism și Evenimente Culturale din cadrul Primăriei Municipiului Târgu Jiu și Centrul Național de Informare și Promovare Turistică „Constantin Brâncuși”, cu ocazia sărbătorii românești a iubirii, Dragobetele.

Doi romantici au ales să-și unească destinele în fața Porții Sărutului, iar căsătoria lor va fi oficiată de primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, într-o ceremonie ce va dura o jumătate de oră.

Pe lângă căsătoria de la ora 12:00, programul va mai cuprinde câteva spectacole de muzică ușoară și promenadă, susținute de Fanfara „Armonia” și Bacio&Bumbesc Band și momentul artistic „Dragobetele” susținut de elevii Școlii Populare de Artă Târgu Jiu.

Sunteți așteptați să vă celebrați iubirea în zona Foișorului, din Parcul Central Târgu Jiu, sâmbătă, pe 24 februarie, la ora 11:00.

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.