Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Gorjul se face remarcat încă o dată prin intermediul unui tânăr interpret de muzică populară din Drăguțești. Talentatul Fabian Tîlvescu și-a îmbogățit palmaresul cu încă două premii obținute la Festivalul „Capitala Muzicală” de la Sibiu; acesta a câștigat Premiul I și Premiul Special acordat de juriul competiției.

Fabian Tîlvescu are 12 ani și cântă muzică populară de mai bine de șapte ani, talentul său aducându-i mai multe premii pe care le etalează cu mândrie. Nici de data aceasta, micuțul artist nu s-a lăsat mai prejos și a reușit să mai adauge pe listă încă două premii importante obținute la Sibiu: „Am obținut Premiul I și Premiul Special Radio Antena Satelor București la Festivalul «Capitala Muzicală» de la Sibiu! Doamna Ileana Vieru, vă mulțumesc pentru premiul acordat!!!”, a postat tânărul Fabian pe pagina sa de socializare.

Fabian Tîlvescu nu a dezamăgit niciodată, el reușind să obțină premii la toate festivalurile-concurs la care a participat, profesorul de canto popular Ion Drăgan, fiind cel care îi ghidează pașii pe frumosul drum al muzicii: „Sfaturile domnului profesor Ion Drăgan au fost și sunt lecții noi pentru mine, de aceea cu acest prilej vreau să îi mulțumesc încă o dată pentru tot! Răbdarea, bunătatea și încrederea de sine sunt câteva calități ce le-am dobândit de la domnul profesor”, declara Fabian într-un interviu acordat Revistei Cult-ura.

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.