Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

eleve ale Școlii Populare de Artă premiate
Mălina Roșa

Două eleve din cadrul Școlii Populare de Artă din Târgu Jiu au fost premiate la Festivalul Concurs Internațional „Armonii în timp”, ediția a IV-a, organizat la Bacău. Este vorba despre Mălina Roșca și Alexia Sofia, prima câștigând trofeul festivalului la categoria 16 – 18 ani.

Mălina Roșca este în anul III de perfecționare, la disciplina canto muzică ușoară, și se află sub coordonarea profesorului Sorin Bivolaru. În urma participării la festivalul „Armonii în timp”, Mălina a obținut trofeul festivalului, la categoria de vârstă 16 – 18 ani: „Este foarte talentată și ambițioasă. Mărturie este palmaresul său, care conține zeci de participări la festivaluri naționale de interpretare muzicală, de unde s-a întors cu nenumărate premii. Felicitări, Mălina!”, au transmis reprezentanții Școlii Populare de Artă.

Totodată, Alexia Sofia a obținut, tot la festivalul „Armonii în timp”, premiul „Radio Iași”, la categoria de vârstă 13 – 15 ani: „Alexia Sofia, anul II, disciplina canto muzică ușoară, coordonator prof. Constantin Șerbănescu, a obținut Premiul «Radio Iași», la categoria de vârstă 13 -15 ani. La fel ca și Mălina, și Sofia este o adolescentă foarte ambițioasă și perseverentă și suntem convinși că va ajunge departe!”, au precizat cei de la Școala Populară de Artă.

 

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.