Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Teodor Ilincăi, în rolul titular, alături de soprana Cristina Păsăroiu în rolul Elisabetta de Valois, mezzosoprana Ramona Zaharia în rolul Principessa d’Eboli, basul Bogdan Taloș în rolul Filippo II, baritonul Bogdan Baciu în rolul Rodrigo și solişti de înaltă ţinută ai Operei Naționale București vor putea fi văzuți într-o reprezentație excepțională a operei „Don Carlo” de Giuseppe Verdi joi, 3 februarie, de la ora 18:30.

„«Don Carlo», o operă complexă și grandioasă, este capodoperă de maturitate a lui Verdi, ce a marcat un adevărat punct culminant al romantismului în opera lirică. Geniul verdian a creat personaje de mare intensitate dramaturgică, iar după un secol și jumătate de la premieră, ne vor încânta în ariile și duetele apreciate constant de-a lungul vremurilor. Mai mult, specificul regizoral și scenografic al actualei puneri în scenă va facilita, armonios și coerent, receptarea mesajului artistic de către un public variat.

Spectacolul la care vă invităm are o importanță deosebită și prin faptul că majoritatea personajelor sunt interpretate de prestigioși artiști români ai generației tinere, cu o importantă carieră internațională în ascensiune, o modalitate în plus de a onora Centenarul Operei Naționale București.” au tranmis reprezentanții Operei Naționale București.

Bilete se găsesc fie pe pagia http://tickets.operanb.ro/, fie la Casa de Bilete a Operei Naționale București.

 

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.