Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman”, în parteneriat cu Teatrul pentru copii și tineret „Colibri” și Școala Primară „Anghelos”, organizează atelierul de creație educativă, intitulat „Eminescu, prietenul copiilor”. Evenimentul este dedicat Zilei Culturii Naționale și are drept scop promovarea educației și a valorilor culturale.
Atelierul „Eminescu, prietenul copiilor”, este dedicat copiilor cu vârste cuprinse între 5 și 8 ani, care se pot înscrie accesând linkul https://bit.ly/3Ucy3Es, sau scanând codul QR din materialele de promovare.
În cadru levenimentului, copiii vor avea ocazia de a participa gratuit la un atelier de educație creativă, în cadrul căruia se vor familiariza cu poeziile lui Mihai Eminescu. Totodată, micuții participanți vor primi legitimații de acces la Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman” și vor vizita o expoziție de carte cu operele lui Mihai Eminescu, expoziție ce cuprinde cărți din colecțiile Bibliotecii Judetene „Alexandru și Aristia Aman”.
Tot în cadrul evenimentului, copiii vor viziona luni, 15 ianuarie 2023, la ora 11.00, la Teatrul pentru copii și tineret „Colibir”, spectacolul „Fata babei și fata moșneagului”, iar părinții vor fi invitați să participe la un schimb de opinii privind perspectivele educației, în contextul actual.
Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.