Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

16938716_170037116832914_4474751568356451012_nDoi tineri au venit din județul Prahova pentru a se căsători, de Dragobete, la Poarta Sărutului. Mugurel Frâncu, în vârstă de 29 de ani, din Câmpina și Irina Tismănaru, din Sinaia, și-au unit destinele în fața Porții Sărutului.

Primarul interimar al municipiului Târgu Jiu, Aurel Popescu, a oficiat ceremonia cununiei civile. Cei doi tineri au venit însoțiți de rude și prieteni, iar, după ce și-au făgăduit credință și iubire au petrecut la un restaurant din Târgu Jiu. Socrul mic a spus că s-a meritat să vină de la o distanță de sute de kilometri: „Este o distanță lungă și am întârziat. O să petrecem pentru că avem în fața noastră weekend-ul“.

Inițiativa de a se căsători la Poarta Sărutului i-a aparținut ginerelui. „A fost mai mult dorința mea să venim la Târgu Jiu și să ne căsătorim, pentru că am dorit să fie ceva romantic de Dragobete. Am mai fost înainte în vizită și mi-a plăcut“ a spus Mugurel Frâncu.

Și soția lui s-a arătat încântată de alegerea făcută: „Dragobetele este sărbătoarea noastră a românilor și din acest motiv am ales să ne căsătorim în această zi“.

29 de cupluri s-au căsătorit la Poarta Sărutului

Aurel Popescu a precizat că 29 de perechi s-au căsătorit de Valentine’s Day și de Dragobete la Poarta Sărutului „Aceste cupluri fac un pas important în viață într-o zi în care ne dorim să fie continuată de români, pentru că este Dragobetele, sărbătoarea iubirii. Îi felicit pentru alegerea făcută. Primăria Târgu Jiu continuă această tradiție. Avem 29 de astfel de căsătorii civile oficiate la Poarta Sărutului în aceste zile zile de sărbătoare“.

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.