Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Mihai și Ruben sunt doi tineri pasionați, care au pus pe picioare o afacere de succes! De câțiva ani, cei doi oferă, celor care se căsătoresc sau celor care doresc să aibă parte de o petrecere de vis, servicii specializate și produse la prețuri promoționale. Mihai și Ruben au absolvit cursuri de barmani la București și Milano și prin multă practică și dăruire au învățat cum să ofere altora bucurie!

barmani 22 barmani 65 barmani 2222

Mihai și Ruben au început afacerea în urmă cu mai mulți ani și au avut succes încă de la început. Promovarea în mediul online nu era în vogă la aceea vreme, dar participând la evenimente, oaspeții aflau despre ei și, apoi, din recomandare în recomandare lista clienților a crescut! Au la activ sute de nunți, petreceri, majorate, evenimente private. Îi găsiți și pe facebook, trebuie să căutați „Barmani Evenimente Tg Jiu”. Mihai este unul dintre tinerii plini de idei ai Gorjului! De când avea 15 ani a început să își câștige singur banii de buzunar, iar acum, la 21 de ani, se întreține din afacerea sa. Nu este căsătorit și este originar din comuna Bălănești. Prietenii îl descriu ca pe un om foarte deschis, prietenos, cu o imaginație debordantă. Este curajos, căci, spune el, dacă nu avea curaj nu pornea așa de tânăr pe drumul antreprenorilor care caută să aibă succes și clienți mulțumiți! „Avem de câțiva ani această afacere și merge bine. Înainte de promovarea online, care acum este la îndemâna oricui, la începutul nostru primeam evenimente din recomandări. Primim și acum. Lumea, invitații la nunți și alte petreceri unde mergeam, vedeau ce facem, cum preparăm băuturile, ce putem oferi, aflau de prețuri, erau mulțumiți și ne recomandau. Am avut mulți clienți, avem recomandări de la artiști celebri din Gorj și nu numai. Am participat la evenimente în multe județe, nu doar în Oltenia. Pasiunea pentru ceea ce facem ne unește, ne motivează și prietenia dintre noi. Vrem să ne facem treaba foarte bine, să ne bucurăm și mulțumim clienții. Facem cu bucurie tot, cred că și asta contează!”, a spus Mihai Foanene din Bălănești.

barmani 4 barmani 44 barmani imag principala

Ce vă oferă Mihai și Ruben

La întrebarea „de ce să ofer invitaților un bar mobil”, Mihai răspunde rapid: „Dacă vreți ceva memorabil!”. Ca să își atragă clienții, cei doi barmani profesioniști pregătesc cocktail-uri în funcție de sărbătorit, de miri. Oferta celor doi nu se rezumă la serviciile bartending, ci conține și alte servicii. „Acum ne gândim la următorul eveniment la care ne vom oferi serviciile și punem la punct rețeta, ca să zic așa, a cocktailului pentru persoana celebrată. Fiecare băutură pe care o pregătim special pentru cel sărbătorit are ceva în comun și cu el sau ea! Cu noi, puteți oferi o gamă variată de cocktailuri, shoturi și alte băuturi invitaților. Acestea pot fi personalizate în funcție de gustul clienților, de tematica evenimentului (anumite culori, decoruri) și pot fi denumite în funcție de eveniment – Cocktailul Miresei, Angel’s Cocktail, Ada s Cocktail etc. În principiu, ceea ce oferim noi se rezumă la următorul aspect: în loc de a se bea doar la masă, barul poate fi un loc unde lumea să socializeze, să se distreze cu prietenii și să se bucure de modul inedit de preparare al băuturilor. Barul devine un punct de atracție pe toată durată serii. Față de alte momente artistice, barmanii – eu și Ruben- stau de la primirea invitaților până dimineața, pentru a asigura buna dispoziție prin interacțiunea cu aceștia. Realizăm jocuri interactive cu invitații, demonstrații de working-flair și tehnici specifice de bartending în timpul preparării băuturilor”, a afirmat Mihai.

Acesta mai spune că lista artiștilor care îi recomandă este destul de lungă: „Artiştii ne recomandă : Olguța Berbec, Valentin Sanfira, Delia Barbu, Ion Drăgan, Valentina Macarie, Dumitru Vasilescu, Bianca Sîrbu, Ionuț Cocoş (cel care a fost la Românii au talent), Leticia Moisescu, Priescu Giovanni, Ileana Lăceanu, Zorica Savu (zona Banatului) etc. Le mulțumim!”, a încheiat Mihai Foanene.

barmani 1 barmani 2 barmani 3 barmani 4 barmani 5â barmani 6

 

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.