Doi elevi gorjeni participă la „Gala de Zece”! Uniunea Națională a Studenților premiază tinerii cu performanțe

Doi elevi gorjeni participă la „Gala de Zece”! Uniunea Națională a Studenților premiază tinerii cu performanțe

- in Romania civila, Slider, Social
2813
1

Doi dintre tinerii de excepție ai județului nostru vor participa, la sfârșitul acestei săptămâni, la prima ediție a galei studențești, „Gala de Zece”, organizată de Uniunea Națională a Studenților din România. Alături de elevii Antonius Eftenoiu și Daiana Dobroiu, de la Colegiul Național „Spiru Haret”, vor participa și 30 de studenți ai Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu.

gala 1

Prima ediție a acestui eveniment va avea loc vineri, 24 februarie, la București. Potrivit reprezentanților UCB Târgu-Jiu, studenții care vor participa la eveniment sunt membri voluntari ai celor două organizații studențești din universitate: Liga Studenților din Universitatea „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu și Asociația Studenților Basarabeni din Târgu-Jiu. Cei doi elevi, Dobroiu Daiana Elena și Eftenoiu Antonius sunt președintele Consiliului Județean al Elevilor Gorj, respectiv prim-vicepreședinte Consiliul Județean al Elevilor Gorj. Antonius Eftenoiu studiază șahul la Palatul Copiilor Târgu Jiu și a obținut, de-a lungul anilor, zeci de premii la competiții naționale și internaționale. De asemenea, Eftenoiu studiază pianul la Școala Populară de Arte. În noiembrie 2016, Antonius, care are la activ peste o mie de ore de voluntariat, a fost ales primvicepreședinte al Consiliului Județean al Elevilor Gorj, colega sa de liceu, Daiana Dobroiu, fiind președinte. (Mai multe informații despre Antonius Eftenoiu aflați aici:http://cult-ura.ro/antonius-eftenoiu-a-castigat-peste-18-premii-la-concursuri-de-sah-tanarul-are-la-activ-peste-o-mie-de-ore-de-voluntariat/

antonius eftenoiu daiana dobroiu eleva

Ce înseamnă „Gala de Zece”

„Gala de Zece” este desfășurată de organizațiile studențești, membre ale Uniunii Naționale a Studenților din România, provenite din cele 17 centre universitare din țară, cu prilejul împlinirii a 10 ani de la înființarea federației. Cu ocazia acestei aniversări, UNSR dorește să promoveze tineri excepționali ai țării noastre, atât studenți cât și elevi, voluntari, asociații ce s-au remarcat de-a lungul timpului și foști membri ai federației ce merită pe deplin titlul de „Alumni UNSR”.

gala e gala r

„ Ziua de 24 februarie 2017 va fi cea în care toate meritele unor oameni vor fi recunoscute într-un loc la înălțimea evenimentului, Palatul Parlamentului. «Gala de Zece» este evenimentul căruia îi vom da startul începând cu ora 15:00, eveniment în cadrul căruia zece  elevi și zece studenți cu rezultate academice excepționale, cinci voluntari și cinci asociații ,vor fi premiați și vor primi titlul#DeZECE în fața tuturor celor prezenți”, au anunțat organizatorii. 

1 Comment

  1. Pingback: Doi elevi gorjeni participă la „Gala de Zece”! Uniunea Națională a Studenților premiază tinerii cu performanțe - Gorj 24

Lăsați un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.