Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Doi dintre tinerii de excepție ai județului nostru vor participa, la sfârșitul acestei săptămâni, la prima ediție a galei studențești, „Gala de Zece”, organizată de Uniunea Națională a Studenților din România. Alături de elevii Antonius Eftenoiu și Daiana Dobroiu, de la Colegiul Național „Spiru Haret”, vor participa și 30 de studenți ai Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu.

 

Prima ediție a acestui eveniment va avea loc vineri, 24 februarie, la București. Potrivit reprezentanților UCB Târgu-Jiu, studenții care vor participa la eveniment sunt membri voluntari ai celor două organizații studențești din universitate: Liga Studenților din Universitatea „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu și Asociația Studenților Basarabeni din Târgu-Jiu.

Cei doi elevi, Dobroiu Daiana Elena și Eftenoiu Antonius sunt președintele Consiliului Județean al Elevilor Gorj, respectiv prim-vicepreședinte Consiliul Județean al Elevilor Gorj. Antonius Eftenoiu studiază șahul la Palatul Copiilor Târgu Jiu și a obținut, de-a lungul anilor, zeci de premii la competiții naționale și internaționale.

De asemenea, Eftenoiu studiază pianul la Școala Populară de Arte. În noiembrie 2016, Antonius, care are la activ peste o mie de ore de voluntariat, a fost ales primvicepreședinte al Consiliului Județean al Elevilor Gorj, colega sa de liceu, Daiana Dobroiu, fiind președinte. (Mai multe informații despre Antonius Eftenoiu aflați aici:http://cult-ura.ro/antonius-eftenoiu-a-castigat-peste-18-premii-la-concursuri-de-sah-tanarul-are-la-activ-peste-o-mie-de-ore-de-voluntariat/

antonius eftenoiu daiana dobroiu eleva

Ce înseamnă „Gala de Zece”

„Gala de Zece” este desfășurată de organizațiile studențești, membre ale Uniunii Naționale a Studenților din România, provenite din cele 17 centre universitare din țară, cu prilejul împlinirii a 10 ani de la înființarea federației.

Cu ocazia acestei aniversări, UNSR dorește să promoveze tineri excepționali ai țării noastre, atât studenți cât și elevi, voluntari, asociații ce s-au remarcat de-a lungul timpului și foști membri ai federației ce merită pe deplin titlul de „Alumni UNSR”.

gala e gala r

„ Ziua de 24 februarie 2017 va fi cea în care toate meritele unor oameni vor fi recunoscute într-un loc la înălțimea evenimentului, Palatul Parlamentului. «Gala de Zece» este evenimentul căruia îi vom da startul începând cu ora 15:00, eveniment în cadrul căruia zece  elevi și zece studenți cu rezultate academice excepționale, cinci voluntari și cinci asociații ,vor fi premiați și vor primi titlul#DeZECE în fața tuturor celor prezenți”, au anunțat organizatorii. 

Distribuie:

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.