Doi comedianți de la iUMOR, show incendiar la Târgu Jiu

Doi comedianți de la iUMOR, show incendiar la Târgu Jiu

- in Slider, Ştiri locale
0

Vineri, 14 decembrie, gorjenii au putut participa la un moment inedit de stand-up comedy la Nino Caffe din Târgu Jiu. Show-ul de comedie a fost oferit de doi participanți la iUMOR, respectiv Viorel Huțupașu și Doru Ivanov. Spectacolul a fost unul de succes, fiind jucat de două ori în aceeași seară, participarea fiind numeroasă.

S-a râs în hohote vineri seara, unde zeci de gorjeni au putut urmări momentele de stand-up comedy oferite de doi comedinați, care devin tot mai cunoscuți după apariția la celebrul show iUMOR. În deschiderea spectacolului Viorel Huțupașu a destins atmosfera cu glumele sale inspirate din propria viața, dar și a cunoscuților săi. După aproximativ o oră pe scenă a urcat Doru Ivanov, care a debutat în acest domeniu în anul 2005 și a făcut parte, inclusiv, din trupa de comedie Spitalul 9.

„Spectacolul a fost un succes, biletele fiind vândute în totalitate. Dat fiind faptul că evenimentul a fost o reușită intenționăm ca și pe viitor să aducem în atenția gorjenilor astfel de momente artistice”, a precizat Ion Săvoiu, administratorul localului Nino Caffe.

Lăsați un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.