Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Muzeul Științei și Tehnicii „Ștefan Procopiu” din cadrul Complexului Muzeal Național „Moldova” Iași și Asociația „Noua Acropolă” Iași invită publicul la o serie de conferințe dedicate unor importante teme de reflecție filosofică. Primul eveniment din această serie, „Dialog filosofic: Timpul, prieten sau dușman? Seneca ne răspunde”, va avea loc sâmbătă, 2 aprilie 2022, începând cu ora 11.00, la Muzeul „Poni – Cernătescu”, situat pe strada Mihail Kogălniceanu nr.7B.

„Timpul constituie un vechi subiect de cercetare, dar tema este la fel de actuală și astăzi, dat fiind că dimensiunea în care trăim ne marchează profund viețile. Este posibil să fim prieteni cu Timpul sau să simțim că nu ne ajunge pentru a face tot ceea ce ne propunem. Aspecte ale acestei probleme sunt tratate de Seneca, filosoful stoic oferind în scrierile sale câteva idei și reflecții care ar putea să ne ajute în a deveni «prieteni ai Timpului»”, au precizat organizatorii evenimentului.

Intrarea la eveniment este liberă, în limita locurilor disponibile. Cei interesați se pot înscrie la numărul de telefon 0741.394.303 sau printr-un e-mail pe adresa [email protected]

Coordonatorii acestui proiect sunt Marius Andro, director „Noua Acropolă” Iași și dr. ing. Monica Nănescu, șef Muzeul Științei și Tehnicii „Ștefan Procopiu”.

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.