Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

 Acum, aici, vreau să vorbesc mai mult despre lucrurile frumoase pe care le întâlnim, despre frumusețea pe care o dăruim zi cu zi, despre tot ceea ce există frumos în această lume.

larisa carlugea rov

În primul  rând, muzica… Muzica este cel mai folosit medicament de noi. Ea este o mașinărie care repară rănile adânci ale sufletului. Acest regat este întâlnit oriunde și oricând… Prin fiecare obiect, fiecare colț din natură… prin orice există. Și asta face parte din frumusețea interioară…

În al doilea rând iubirea.. Nu contează pentru cine porți aceste sentimente. Nu contează cât de mult te iubește ea pe tine. Atâta timp cât iubești fie familia, fie un prieten, fie un partener de viață, poate chiar și un obiect semnificativ înseamnă că porți în suflet frumusețea interioară…

Nu în ultimul rând, să vorbim despre puterea de a câștiga. Această putere despre care vorbesc trebuie să o porți în gând mereu. Când gândești pozitiv și speri la un câștig și muncești pentru el, rezultatul va fi pe măsură. Dar îți trebuie inteligență și ambiție. Creier are orice persoană. Dar nu oricine știe să îl folosească.

Simplitatea și modestia își spun cuvântul în cunoașterea adevărată a unui om. Frumusețea fizică nu este totul. Într-adevăr, nimeni nu-i perfect, dar fiecare este frumos în felul lui! Și interiorul ar trebui să primeze. Mereu!

LARISA CÂRLUGEA

Distribuie:

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.