Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

În 2014 a impresionat cu talentul său o țară întreagă prin participarea la emisiunea „Next Star” de la Antena 1. Acum, Denisa Ungureanu are aproape 13 ani și iubește la fel de mult muzica populară, dorindu-și să ajungă o cunoscută interpretă, așa că va merge la Liceul de Muzică din Târgu-Jiu. Deși este doar o copilă, Denisa speră să reușească să devină medic, pentru a alina suferințele celor din jur. 

De-a lungul anilor, Denisa Ungureanu din municipiul Motru a câștigat mai multe premii I și trofee, dar una dintre cele mai mari realizări ale sale este premiul II de la finala „Next Star” de la Antena 1. Maria Denisa Ungureanu are 12 ani și jumătate și este pasionată de muzica populară și tradițiile poporului nostru. Face parte, la fel ca mulți alți copii talentați ai Gorjului, dintr-o familie modestă, dar care o susține în toate, indiferent de cât de greu este. „Îmi iubesc mult familia, nu îmi văd viața fără ei! Mai am un frate mai mic, ne jucăm împreună, ne ajutăm, ne mai și certăm, așa fac frații!  Mama este casnică, are mereu grijă de noi, la lecții, mâncare, acasă, iar tata are profesia de excavatorist. Sunt o fericită pentru că mă susțin foarte mult, atât financiar, cât și moral. Familia mea este tot ce am mai scump pe lume”, a spus micuța solistă pregătită de profesorul și interpretul Ion Drăgan.

Copila este elevă în clasa a VI-a la Școala Gimnazială Nr. 1 din municipiul Motru și are rezultate foarte bune la învățătură! Media sa generală este 9,76 și spune că preferă matematica, limba franceză, fizica și limba engleză! „Am rezultate bune la învățătură, am media generală 9,76. pe viitor vreau să studiez la Liceul de Muzică din municipiul Târgu-Jiu. Trebuie și îmi doresc mult să merg în continuare pe muzică. Este pasiune, este talent, după cum spune domnul profesor”, a mai afirmat Denisa Ungureanu.

Avea trei ani când mama sa a auzit-o cântând prin casă! Era o  bucurie să o auzi pe micuță cântând, își amintește mama Denisei. Deoarece fetița nu a renunțat vreodată la muzica populară, părinții au decis să  dea la cursuri de canto popular. „Muzica am descoperit-o de la vârsta de 3 ani. Fac cursuri de canto de 6 ani de zile și sunt la domnul profesor Drăgan Ion. Am participat la multe concursuri și am obținut multe premii. Am participat la «Next Star», unde am câștigat, în finală, locul 3. Am câștigat locul I la multe concursuri. Aș vrea să ajung sus de tot, la fel ca domnul profesor și ca Maria Ciobanu, Mariana Ionescu Căpitănescu! Îmi place să citesc, în timpul liber, și prefer cărțile de muzică cu teorie și cântece”, a declarat Denisa Ungureanu. Fetița spune că își dorește să ajungă medic, pentru a își ajuta semenii bolnavi. Îi urăm succes pe viitor!

Distribuie:

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.