Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Sâmbătă, 19 noiembrie, în sala de spectacole a Ansamblului Artistic Profesionist „Mureșul” din Târgu Mureș se va desfășura cea de-a VII-a ediție a Concursului Național de Dans „Ritm, dans, fantezie”! La acest concurs național vor participa și dansatori din Gorj. 

clubul-copiilor

În cadrul evenimentului vor evolua un număr de 29 de formații de dansuri, reprezentând 15 localități, din 11 județe ale țării: Brăila, Teleorman, Prahova, Vaslui, Bacău, Arad, Cluj, Bistrița — Năsăud, Covasna, Gorj și Mureș. Astfel, pe parcursul zilei, începând cu ora 10:00, pe scenă vor urca peste 380 de participanți. Formațiile de dans modern, dans sportiv, dans contemporan și balet trebuie să prezinte două coregrafii la genuri diferite, iar formațiile de dansuri populare vor trebui să prezinte o suită de jocuri populare din zona pe care o reprezintă.

Concursul este organizat de Palatul Copiilor Tîrgu Mureș sub egida Ministerul Educației Naționale și Cercetării Științifice, prin Inspectoratul Școlar al Județului Mureș, fiind inclus în Calendarul Activităților Educative Naționale (CAEN) 2016 și se adresează formațiilor de dansuri din palate/cluburi ale copiilor, asociații/cluburi particulare din județul Mureș și alte județe din țară și străinătate.

img_3377

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.