Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu“ a pregătit o surpriză de Dragobete, pentru toți îndrăgostiții. Este vorba de piesa „Dacă dragoste nu e“, care va fi prezentată publicului sâmbătă, de la ora 19:00.

Spectacolul prezentat este unul de divertisment, de bună dispoziție. Majoritatea actorilor teatrului din Târgu Jiu vor juca în acest spectacol. „Este o piesă care are ca temă, firește, iubirea. Este un spectacol cu muzică și momente vesele, care aparține teatrului de revistă. A fost prezentat, inițial, ca „Balul teatrului”, un spectacol prezentat cu ocazia sărbătorilor de iarnă, care va fi reluat cu diferite ocazii. Regia îi aparține domnului Andrei Mihalache, iar din distribuție fac parte mai toți actorii Teatrul „Elvira Godeanu“. Ne-am gândit că va fi un cadou frumos de Dragobete“, a spus Iani Gârbaciu, purtătorul de cuvânt al Teatrului Dramatic „Elvira Godeanu“.

Teatrul „Elvira Godeanu” va participa la o campanie umanitară

Spectacolul durează aproximativ două ore, iar prețul unui bilet va fi de 30 de lei. „Spectacolul va intra de anul viitor în prețul abonamentului“, a mai precizat Ianis Gârbaciu. Spectacolul va mai fi prezentat pe data de 27 martie, când se sărbătorește Ziua Mondială a Teatrului. Cu această ocazie, teatrul din Târgu Jiu se va alătura unui proiect derulat de UNITER, de strângere de fonduri pentru actorii ieșiți dim activitate și care se confruntă cu probleme financiare. Biletul de intrare va costa doar 15 lei, iar toți banii vor ajunge în contul acestei campanii umanitare.

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.