Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

17917058_803849459765551_2016151797_oO familie din comuna Runcu va avea sărbători pascale mai frumoase. În cadrul campaniei umanitare intitulată „Culori de Primăvară”, organizația PES Gorj a vizitat o familie nevoiașă pentru a oferi acesteia alimente tradiționale, astfel ca masa de Paște să fie îmbelșugată. Acțiunea s-a realizat cu sprijinul oferit de Luis Ionuț Popa, directorul Polaris; Raluca Gramada, medic neuroradiolog în Franța și Ana Maria Olaru, cea din urmă fiind, de asemenea, cadru medical. 

Acțiunile umanitare PES au devenit tradiție

Radu Căliman, președintele PES Gorj, organizează anual astfel de acțiuni umanitare menite să aducă zâmbetul pe chipul familiilor cu posibilități financiare reduse. „Am mers să vopsim ouă alături de cei șase copii ai unei familii fără posibilități materiale din Runcu, județul Gorj, și să le aducem daruri care să le facă masa de Paște mai bogată. Este încă o acțiune PES Gorj din șirul acelora menite nu doar de a dărui, dar și  de a comunica sufletește cu familiile pe care le vizităm. Petrecând timp cu acei copii, vopsind ouăle de Paște împreună, jucând fotbal, discutând, le arătăm acestora cât de importante sunt socializarea interumană dincolo de granițele familiei, integrarea într-o comunitate și, mai ales, prietenia. PES Activists Gorj multumește, încă o dată, celor care au susținut și participat activ la acțiunea «Culori de Primăvară 2017» si anume: Luis Popa, Raluca Gramada, Ana-Maria Olaru. Mulțumim, de asemenea,  domnului primar Adi Câmpeanu pentru sprijinul și deschiderea față de această acțiune. Sunt extrem de încântat că atât Luis Popa, director Polaris, dar mai ales om de cultură, cât și psihologul Ana-Maria Olaru ni se alătură, deja pentru a doua oară, în aceste campanii PES. Totodată, este extrem de important pentru noi că medicul Raluca Gramada, neuroradiolog, este și ea a doua oară implicată în acest gen de acțiuni, de această dată venind de la mii de km, tocmai din sud-vestul Frantei, Toulouse, pentru a ne fi alături. Mulțumim membrilor PES Activists Gorj pentru entuziasm și implicare, dar și europarlamentarului Victor Negrescu și Janinei Sitaru pentru realizarea acestui concept de acțiuni PES”, a declarat Radu Căliman, președintele PES Gorj.

O familie din Bălani a fost ajutată anul trecut

Luis Ionuț Popa, directorul Polaris, a participat și anul trecut, în luna decembrie,  la campania umanitară „Zâmbetul de sărbători”, atunci fiind ajutată o familie din Bălani, județul Gorj. „Atunci când poți să aduci zâmbetul pe chipul unui copil nu trebuie să stai pe gânduri, trebuie să te implici. Mulțumesc celor de la PES Gorj pentru că mi-au oferit ocazia, prin acțiunea lor, să aduc puțină bucurie în sufletul acestor copii. Din păcate, mulți uită că baza unei societăți și a zilei de mâine sunt cei mici, sunt tinerii,  iar pentru ei trebuie să facem cât mai mult. Începând de la un sistem de învățământ bine pus la punct, un sistem de sănătate bun și oameni care să meargă în teren să discute cu familiile lor. Voi participa tot timpul la astfel de acțiuni, mai ales dacă vorbim de copii care au nevoie de sprijinul nostru. Sper să avem în jurul nostru cât mai mulți oameni care să se implice și să aducă bucurie unor familii cu posibilități materiale precare”, a declarat Luis Ionuț Popa, director comercial Polaris M Holding.

Ei au adus fericire celor șase copii

Echipa care a vizitat familia din comuna Runcu a fost formată din: Radu Căliman, președinte PES Gorj; Cristina Căliman, medic neurolog; Luis Ionuț Popa, director Polaris; Valentin Samfira, vicepreședinte PES Gorj; Valeriu Vasia, secretar executiv PES Gorj; dar și cadrele medicale Raluca Gramada și Ana Maria Olaru.

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.