Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

constanina_tomescu_dita_23_rompres_2705248Gorjeanca Constantina Diţă, campioana olimpică la maraton, şi-a anunţat intenţia de a candida la preşedinţia Federaţiei Române de Ateltism.

Fosta mare atletă, care trăieşte în prezent în Statele Unite ale Americii, a anunţat pe pagina sa de Facebook că se va înscrie în cursa pentru funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Atletism. 

„Aşa cum am simţit în 2008 că va fi un an cu aur olimpic, simt acum că este momentul să transform pasiunea şi dedicarea mea în lucruri bune pentru atletismul românesc. Am decis să candidez la preşedinţia Federaţiei Române de Atletism pentru că îmi doresc să creştem şi să descoperim noi campioni pentru România”, a scris Constantina Diță.

„Mă voi implica în toate proiectele care vor ajuta la dezvoltarea atletismului în România”

Marea campioană susține că va lupta, ca întotdeauna, pentru a ocupa primul loc și că își dorește să să ajute la dezvoltarea atletismului în România: „La fel ca într-un maraton, cu strategia potrivită poţi obţine rezultatele pe care le doreşti şi sunt sigură că experienţa mea de sportiv va fi un plus pentru a aduce din nou România în lupta pentru medalii la Jocurile Olimpice din 2020 şi 2024. Am luptat întotdeauna pentru aur, în orice cursă, şi mă voi implica cu aceeaşi motivaţie, energie şi pasiune în toate proiectele care vor ajuta la dezvoltarea atletismului în România“.

„Am decis să renunţ la tot ceea ce am construit în Statele Unite“

Constantina Diţă a mai făcut un anunț important. Gorjeanca se va întoarce acasă și va renunța la tot ce are în SUA: „Am decis să renunţ la tot ceea ce am construit în Statele Unite pentru a mă întoarce acasă şi a pune umărul la dezvoltarea sportului pentru care eu am făcut cele mai mari sacrificii şi care mi-a adus cele mai mari satisfacţii. Atunci când vrei să te implici, să schimbi, să îmbunătăţeşti lucrurile nu o poţi face de pe margine. Trebuie să fii permanent în mijlocul acţiunii şi asta am decis să fac în continuare.

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.