Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) Gorj au anunțat organizarea concursului pentru ocuparea funcției vacante de inspector școlar general adjunct. Concursul se va organiza de către Ministerul Educației.

isj gorj

Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ) Gorj este în continuare fără inspector adjunct, situația fiind așa de mai bine de doi ani. Și la începutul lunii aprilie a avut loc un alt concurs pentru ocuparea funcției de inspector adjunct, însă cei doi candidați înscriși nu au promovat. Potrivit anunțului Ministerului, de data aceasta examenul va fi organizat spre sfârșitul lunii mai și în iunie, candidații fiind chemați la București pentru a susține probele. Perioada de înscriere a candidaților este 17 mai – 23 mai 2017 și are loc la sediul ISJ Gorj.

Așa cum prevede legea, concursul de inspector general adjunct se susține la Ministerul Educației, putându-se înscrie personalul didactic care face parte din corpul național al experților în managementul educațional, absolvent de studii superioare, titular în învăţământ şi cu gradul I sau titlul ştiinţific de doctor, cu o vechime în învăţământul preuniversitar de minimum opt ani şi fără sancţiuni disciplinare în anul şcolar curent. Cei care speră la aceste posturi trebuie să îndeplinească cumulativ aceste condiţii. Cei admiși în urma selecției dosarelor vor trebui să susţină probele de concurs la Ministerul Educației Naționale, perioada exactă urmând a fi anunțată.

Detalii se pot obține de la ISJ Gorj și la adresa: http://isj.gj.edu.ro

 

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.