Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Concursul național „Plaiuri mioritice” va avea loc sâmbătă, 19 mai, în orașul Novaci. Manifestarea este destinată copiilor și adolescenților cu vârste între 4 și 18 ani sau mai mult.

Manifestarea este una de anvergură pentru că va avea 15 secțiuni la care copiii și tinerii talentați pot participa: pop românesc, pop internațional, folk, etno-poop, muzică populară, doina, idolul meu (imitație), creație (pot participa numai piese compuse în anul 2017 (prime audiții sau nu) și să aparțină genului POP), grupuri mici, intrumentală, in memoriam, muzică ușoară, muzică populară, patriotic și debut.

Cântăreţul Ciro de Luca, preşedintele juriului

„Plaiuri Mioritice” este un eveniment organizat de Clubul Dorali Star din Craiova. Din juriul care va desemna cei mai talentaţi solişti şi instrumentişti vor face parte artişti de seamă: Vasile Ciobanu, Ciro de Luca, Dan Popescu, Grigore Burlan şi Rozica Petra. Cântăreţul Ciro de Luca va fi preşedintele juriului, vicepreşedinte fiind solistul de muzică populară Vasile Ciobanu.

De asemenea, interpreta de muzică populară Maria Loga este invitata de onoare a evenimentului. „Plaiuri Mioritice” care se va desfăşura la Casa de Cultură Novaci.

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.