Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Concursul „Familia Mea nu iubește violența”, aflat la cea de-a VI-a ediție, s-a desfășurat, ieri, la Muzeul Județean de Istorie.

IMG_7963

Peste 40 de elevi au participat la această competiție, care se înscrie într-o serie de manifestări menite a celebra Ziua Internațională a Familiei, sărbătorită în fiecare an pe data de 15 mai.

„Sunt trei secțiuni și se adresează elevilor din ciclurile primar, gimnazial și liceal. Secțiunea compunere pentru elevii de clasele V-VIII, secțiunea desen pentru elevii de clasele I-IV și secțiunea postere pentru elevii de clasele IX-XII. Avem 43 de elevi la etapa județeană, care provin de la 19 unități de învățământ din județul Gorj”, a spus Daniela Șcheau, profesor consilier în cadrul Centrului Județean de Resurse și Asistență Educațională Gorj.

Elevii de pe primele trei locuri, premiați cu o excursie

Elevii vor ocupa primele trei locuri vor fi premiați cu o excursie. „Elevii vor primi premii și cei care se vor clasa pe primele trei locuri de la fiecare secțiune vor beneficia în acest sfârșit de săptămână de o excursie la Rânca”, a mai precizat Daniela Șcheau.

Concursul este organizat de Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Gorj și de echipa intersectorială locală cu atribuții în prevenirea violenței asupra copilului și a exploatării prin muncă.

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.