Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

TonitaElevii gorjeni au ocazia să se înscrie la a XII-a ediție a Concursului Internaţional de Artă Plastică „A. Tonitza”. Lucrările se pot trimite până la data de 31 mai, urmând ca evenimentul să se desfășoare la Bârlad. Tematica acestei competiții este „NOI, GENERAȚIA MILENIULUI III” și se va desfășura pe trei categorii de vârstă, între 7 și 11 ani; 11 și 15 ani; dar și 15 și 18 ani.

Concursul nu are taxă de participare. La fiecare lucrare trimisă se vor menționa pe verso următoarele date: numele și prenumele autorului- scris cu majuscule- vârstă, adresă, e-mail, număr de telefon, titlul lucrării; adresa şcolii, localitatea, judeţul, numărul de telefon, e-mail; profesor îndrumător, numărul de telefon al acestuia, dar și e-mail-ul. „La concurs pot participa elevi, membri ai cercurilor de artă plastică de la Palatele şi Cluburile Copiilor, de la şcoli generale şi licee, şcolile şi liceele de artă plastică, cu un număr nelimitat de lucrări. Sunt invitaţi să participe copii din următoarele ţări: Ucraina, Republica Moldova, Japonia, Israel, Egipt, Franţa, Spania, Germania, Italia, Pakistan, Portugalia, Republica Cehă, Macedonia, India”, anunță IȘJ Gorj.

Lucrările trebuie trimise pe adresa Prof. Forțu Năstasă, strada Muncii, Nr.14, cod poștal 73103, Bârlad, județul Vaslui/ România. Mai multe informații despre regulamentul de desfăşurare al concursului găsiți pe site-ul Inspectoratului Şcolar Judeţean Gorj.

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.