Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Un concurs inedit este organizat luna aceasta de Asociația „Victoria Internațional”. Pentru că este luna iubirii, persoanele îndrăgostite se pot înscrie într-o competiție de fotografie digitală online. Evenimentul se află la prima ediție și se va desfășura în perioada 14-24 februarie. 

„De Dragobete, iubim românește!” se desfășoară pe pagina de Facebook a concursului și se pot înscrie imagini realizate cu aparate foto compact, mirrorless, DSLR sau cameră foto smartphone. Tema concursului este  #DRAGOFOTO. „De Dragobete, iubim românește!”, iar imaginile se pot înscrie în perioada 14-24 februarie, urmând ca la data de 25 februarie să fie aleși câștigătorii.

„Fiecare participant poate înscrie între 1 și 3 fotografii, postându-le pe pagina de facebook a concursului, alături de titlul lucrării. Odată cu postarea fotografiei, participantul este de acord ca aceasta să participe la concurs. Fotografiile înscrise vor putea fi editate (postprocesate) astfel: luminozitate, contrast, saturație, nivele de culoare și crop. Nu se pot adăuga sau elimina elemente din imagine. Nu sunt acceptate lipirea sau suprapunerea mai multor fotografii (colajul). Orice alt procedeu de procesare în afară de cele enumerate mai sus va duce la descalificarea imaginii respective. Organizatorii își rezerva dreptul de a refuza înscrierea fotografiilor în concurs care conțin semnătura, dată, ramă sau alte însemne grafice pe imagine. Concurentul este unic responsabil pentru orice consecințe directe sau indirecte care pot apărea ca urmare a participarii cu fotografii la acest concurs. Fotografiile înscrise trebuie să fie originale, realizate de concurenți. Organizatorul concursului nu își asumă răspunderea pentru nicio fotografie însușită în mod ilegal de către concurenți. Nu vor fi acceptate în concurs fotografii ce contin sau instigă la orice formă de violență sau au caracter ofensator, abuziv, indecent, calomniator sau obscen. Totodată, nu vor fi acceptate imagini ce conțin publicitate, materiale promoționale sau sigle/branduri vizibile. Organizatorul concursului poate refuza înscrierea unei fotografii în concurs dacă aceasta nu respecta condițiile din regulament, fără a-și justifica decizia. Drepturile asupra imaginilor înscrise în concurs aparțin autorilor acestora. Organizatorul concursului nu își poate asuma în nici un fel responsabilitatea în cazul în care terte părți vor descarca / utiliza materialele de pe pagina de Facebook a concursului. Înscrierea în concurs implică acordul autorului ca materialele participante realizate de acesta să poată fi folosite de către organizatori pe site-ul propriu (afisarea imaginilor inscrise in galeria concursului), sau in scopul promovarii concursului. Concurenții au obligație să trimită organizatorilor, daca aceștia vor solicita, fotografiile la rezoluția originală, pe adresa de email a asociației”, prevede regulamentul.

În cadrul concursului vor fi oferite trei tipuri de premii, respectiv  Premiul Juriului, Premiul Special și Premiul Publicului. „Fotografia câștigătoare a Premiului Juriului va fi aleasă de către membrii juriului, dintre imaginile participante la concurs, aprobate și vizibile pe pagina de Facebook a concursului.  Premiul Special va fi acordat de către membrii Asociației «Victoria Internațional», iar Premiul Publicului se va acorda fotografiei care, în perioada desfășurării concursului, va obține cele mai multe voturi (Like-uri)”, se mai precizează în regulamentul concursului de fotografie.

Pagina Facebook înscrieri: https://www.facebook.com/events/1583485421746481/

Distribuie:

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.