Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

robinsonDouă invitații la teatru sunt oferite cu ocazia Zilei Îndrăgostiților de Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu” Târgu Jiu  și site-ul „Cult-ura.ro”. Acestea vor fi un cadou pentru gorjenii care se înscriu la concursul ce se va desfășura până marți, 14 februarie, ora 12:00. În urma extragerii, câștigătorii urmează să participe la spectacolul  „Experimentul Robinson Crusoe”, care se va juca de Valentine`s Day,  începând cu ora 17:30.

Tot ce trebuie să faci pentru a participa la concurs este să accesezi, pe Facebook, „Cult-ura.ro”, să îi dai like paginii și să etichetezi trei prieteni într-un comentariu. Cei care nu respectă regulamentul nu vor și înscriși în concurs. Câștigătorii celor două invitații vor fi extrași prin generatorul Random, iar numele lor va fi publicat pe 14 februarie, ora 12:00, pe pagina de Facebook a paginii de cultură, dar și la rubrica „Ultima oră” a site-ului nostru.

Piesa „Experimentul Robinson Crusoe” este un spectacol inedit de comedie în regia lui Radu Botar, adaptare după un text de Dan Cojocaru. Spectacolul s-a jucat timp de o lună, cu sala plină, iar ultimele șanse de a mai vedea reprezentația o aveți pe 14 februarie. Personajele principale sunt Robinson, interpretat de Marian Negrescu, și Vineri, jucat de Cosmin Brehuță. Regizorul Radu Botar spunea anterior că piesa este de o actualitate frapantă și aparține genului comediei, dar cu multe ale influențe.

De asemenea, cei care doresc să vadă piesa care va fi jucată ultima dată în această stagiune pe 14 februarie, pot achiziționa bilete luni și marți,  între orele 9:00 -13:00, 17:00 – 19:00. Preturile sunt următoarele: pentru  elevi I-VIII și prescolari – 15 ron; elevi IX-XII și studenti  este de 18 ron; pensionari și șomeri – 15 ron; persoanele adulte – 20 ron.

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.