Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

18052514_1281546141900695_1955450648_nUn spectacol inedit de muzică clasică este organizat duminică, 23 aprilie, la Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu” Târgu Jiu. Pe scenă vor urca pianistul Florin Berculescu și violonistul Ionuț Voinea, aceștia interpretând trei sonate ale unor compozitori reputați, respectiv Ludwig van Beethoven, George Enescu, dar și Johannes Brahms.

Violonistul Ionuț Voinea va fi prezent la Târgu Jiu datorită unei colaborări cu pianistul Florin Berculescu „Duminică, 23 aprilie, ca un cadou pentru cei care poartă numele Sfântului Gheorghe, Teatrul Dramatic «Elvira Godeanu» organizează un recital extraordinar de pian şi violoncel. Compozitorul, pianistul şi profesorul Florin Berculescu este cel care se face vinovat de astfel de evenimente. Recitalul va avea loc la sediul teatrului, iar la pian va fi Florin Berculescu, în timp ce la violoncel se va afla profesorul Ionuţ Voinea ce va veni la Târgu-Jiu special pentru acest eveniment”, a precizat  Iani Gârbaciu, purtător de cuvânt al Teatrului Dramatic „Elvira Godeanu” Târgu-Jiu.

Ionuț Voinea este cunoscut atât în România, dar și peste hotare. „Este o personalitate marcantă a scenelor, nu doar a celor din România, ci și a celor din Suedia, Finlanda, Franța, dar și Statele Unite. În același timp este stabilit în Tunisia, are o bogată activitate acolo și a înființat o serie de formații camerale prin care își desfășoară o parte din activitatea domniei sale”, a declarat pianistul Florin Berculescu.

Preţul unui bilet este de 15 lei preţ întreg, iar pentru elevi, studenţi şi pensionari preţul va fi de 10 lei. Biletele se pot achiziţiona de la casa de bilete a Teatrului Dramatic „Elvira Godeanu” Târgu Jiu.

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.