Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Muzeul Național al Țăranului Român vă așteaptă marți, 5 iulie 2022, de la ora 19.00, la concertul de jazz susținut de Nicolas Simion Trio, în curtea interioară a muzeului. Concertul va fi urmat de lansarea CD-ului „Romanian Ethno-Jazz”. Preț bilet: 50 lei.

Trio-ul alcătuit de Nicolas Simion numai cu jazzmani români este o formulă nouă cu un repertoriu original, cu doi muzicieni foarte creativi. Acest nou program muzical va fi prezentat și la Festivalul de Jazz de la Gărâna pe 10 iulie, anul acesta!

Sorin Romanescu

Sorin Romanescu este poate cel mai versat și cel mai creativ chitarist român, cu o mare experiență, colaborând cu muzicieni și formații foarte diferite și cu o carieră artistică de peste 25 de ani. A cântat cu toți muzicienii români de jazz, a colaborat cu muzicieni de blues, de ethno, de muzică contemporană etc. și are o lungă și variată activitate discografică. Colaborăm împreuna de peste 15 de ani.

Andrei Petrache

Andrei Petrache este un tânăr pianist și compozitor, un real talent, care deja a obținut câteva premii naționale și internaționale de compoziție. Proaspăt absolvent al Academiei de Muzică din București la clasa de compoziție, este foarte activ în ultimii ani și sunt convins că vom mai auzi de el în calitate de compozitor și pianist.

Nicolas Simion

Saxofonistul, compozitorul și șeful de formație Nicolas Simion și-a început studiile muzicale la Liceul de Artă din Brașov, apoi la conservatorul bucureștean. După terminarea studenției (1983), a luat timp de patru ani lecții particulare de dirijat cu maestrul Constantin Bugeanu și de compoziție cu profesorul Coman.

Din cele patru decenii de carieră a muzicianului, putem începe cu prima perioadă a anilor 1981-1988 când a activat în România, mai precis în București, apoi perioada de la Viena derulată între 1989 și 1998, în fine, etapa de la Köln, din 1998 până în prezent.

 

 

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.