Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

 Iubitorii muzicii clasice se vor putea bucura joi seara, începând cu ora 19:00, de un nou concert al Orchestrei de Cameră „Lyra Gorjului”. De data aceasta, la Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu” din Târgu-Jiu va avea loc un concert de folk simfonic, iar orchestra va fi dirijată de Mircea Suchici.

lyra-e lyra

Pe scenă, în fața publicului, vor performa solistul Mihai Sârbu de la Filarmonica Botoșani și Mădălina Amon, care va susține un recital. Dirijorul concertului va fi Mircea Suchici, iar prezentarea programului se va afla în grija Mihaelei Sanda Popescu. Prețul unui bilet este de 15 lei, iar pentru elevi, studenți și pensionari doar 7 lei.lyrara

Societatea muzicală „Lyra Gorjului” a luat ființă în anul 1902, iar în 1998 s-a transformat în Orchestra târgujiană de Camera „Lyra Gorjului”, formată din muzicieni târgujieni. Mulți dintre aceștia sunt de la Liceul de Muzica și Arte Plastice „Constantin Brăiloiu” și de la Școala Populară de Artă Târgu-Jiu, dar și de la de la Filarmonica „Oltenia” din Craiova. În anul 2005 a fost demarată prima stagiune permanentă de muzică clasică din istoria culturală a Țării Jiului de Sus.

lyra-s

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.