Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

vioara stradivarius (4)

Renumitul violonist Alexandru Tomescu va susține un nou concert în orașul lui Brâncuși cu renumita vioară Stradivarius, care aparține statului român. Municipiul Târgu Jiu a fost inclus pe harta „Turneului Stradivarius“, iar evenimentul este programat să se desfășoare pe data de 28 mai. „Am reuşit să obţinem acordul organizatorilor Turneului Stradivarius, iar, din acest an, Târgu-Jiul se află în Calendarul Naţional Stradivarius, alături de marile oraşe ale României. Este un turneu sponsorizat în proporţie de peste 70%. Ne dorim ca pe data de 28 mai, în Parcul Coloanei Fără Sfârşit de la Târgu-Jiu, să aibă loc acest concert cu vioara Stradivarius şi cu artista Ana Munteanu, cea care realizează desene în nisip cu simboluri brâncuşiene în timp real“, a spus Adrian Tudor, viceprimarul municipiului Târgu Jiu.

1.500 de persoane vor asista la concert

Autoritățile spun că vor putea fi amplasate aproximativ 1.500 de locuri în jurul operei lui Brâncuși. Viceprimarul Adrian Tudor susține că, în paralel, se va desfășura o acțiune de strângere de fonduri pentru „Cumințenia Pământului”: „Prin invitaţiile pe care le punem la dispoziţie operatorilor de turism din municipiul Târgu-Jiu, hotelurile şi pensiunile îşi pot crea pachete turistice şi pot să ofere turiştilor invitaţii la acest concert. Fiind un concert mediatizat la nivel naţional, prin intermediul televiziunii şi a radioului public, va fi un eveniment prin care vom promova şi acţiunea de strângere de fonduri pentru Cuminţenia Pământului. Ne dorim un public de aproximativ 1.500 de persoane. Târgu-Jiul fiind singurul oraş din Oltenia, aflat pe harta Turneului Stradivarius, sunt sigur că vom avea public şi din afara judeţului”.

Distribuie:

1 Comment

 • Angela Budica, 4 mai 2016 @ 17:06 Reply

  Fascinant!
  Am „prins” aceasta informatie la o emisiune pe televiziunea nationala ,unde era invitat marele violonist Alexandru Tomescu.M-a bucurat foarte mult includerea pe harta concertistica a orasului TG.JIu.
  Alegerea locatiei pentru desfasurarea acestui eveniment este SUPERBA !
  FELICITARI celor care au colaborat la „a se intampla aceasta invaluire in acorduri de vioara a COLOANEI INFINITULUI „.
  FELICITARI dvs. pentru postarile date.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.