Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Zeci de copii cu dizabilități din Gorj, Vâlcea, Timiș și Mehedinți vor participa, luna viitoare, la Olimpiada jocurilor sportive de iarnă pentru copii cu dizabilități, etapa interjudețeană, organizată de Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă din Târgu-Jiu și partenerii săi. Concursul mai sus amintit va avea loc la Rânca pe 15 și 16 februarie.

ww wws

În februarie, mai mulți copii cu dizabilități din Gorj, Timiș, Vâlcea și Mehedinți vor participa la etapa interjudețeană a Olimpiadei jocurilor sportive de iarnă, care va avea loc în stațiunea montană Rânca. Elevii sunt de la Centre de Educație Incluzivă din județele Gorj, Timiș, Vâlcea și Mehedinți, fiecare unitate școlară participând un număr de patru elevi. Această competiție va consta în 7 probe de concurs (câteva exemple: întreceri la săniuș, concurs al celui mai frumos om de zăpadă etc), iar la final vor fi acordate mai multe premii. Cheltuielile pentru aceste jocuri sunt suportate din bugetul instituției și din sponsorizări.

13103320_937986759653957_5165938202140811289_n

„Anul trecut am organizat prima ediție a acestui concurs, doar cu participarea elevilor din Gorj, anul acesta este interjudețeană, urmând ca de la anul să organizeze la nivel național-dacă se va putea. Va avea loc la Rânca, în timpul săptămânii. Am început negocierile cu cei de la Panoramic, pentru a avea cazarea acolo. Scopul concursului este de socializare, dezvoltarea unor abilități, participarea la competiții. Este doar pentru copiii cu dizabilități”, a spus profesorul Nicu Baiu, directorul Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă Târgu-Jiu.

Distribuie:

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.