Cine sunt laureații Festivalului Național de Folclor al Copiilor „Maria Lătărețu“

Cine sunt laureații Festivalului Național de Folclor al Copiilor „Maria Lătărețu“

- in Evenimente, Muzica
1174
1

O tânără interpretă din județul Olt este marea câștigătoare a Festivalului Național de Folclor al Copiilor „Maria Lătărețu“, care s-a desfășurat sâmbăta trecută la Târgu Jiu.

Un număr de 27 de interpreți de muzică populară din mai multe județe ale țării au participat la Festivalul Național de Folclor al Copiilor „Maria Lătărețu”. Manifestarea s-a desfășurat la Muzeul Județean „Alexandru Ștefulescu“ din Târgu Jiu. Câștigătoarea Marelui Premiu și al Trofeului ediției din anul 2017 a Festivalului Național de Folclor al Copiilor este Roberta Buzurin, în vârstă de 12 ani, din municipiul Slatina. Aceasta este pregătită de profesorul Daniel Buzurin. Primul loc a fost ocupat de către Denisa Caval, de 13 ani, din Rovinari. Pe locul II s-a clasat Elisa Popovici, în vârstă de opt ani, din Balș, județul Olt, care este eleva profesorului Victorița Cică, iar premiul III a fost obținut de către Maria Fernanda Platzner, de 12 ani, din Târgu Jiu, pregătită de profesorii Ion Drăgan și Cristina Olteanu, de la Palatul Copiilor.

Premii speciale

Premiul Special al Juriului „Sindicatul Mine Energia Oltenia” a fost acordat Eleonorei Pârjan, în vârstă de 13 ani, iar Premiul special al publicului „Proredrum” a fost primit de Melinda Mitran, din Drobeta Turnu Severin.

Recitalurile au fost susținute de Nina Predescu, care a fost și președinta juriului, Luiza Ciudin, Antonia Stoian, Roxana Croitoru, Ingrid Boengiu și Yasmine Polacek.

Organizatorul festivalului a fost Dorin Brozbă.

1 Comment

  1. Foarte talentati copiii care au castigat.

Lăsați un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.