Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

expozitieInițiativă inedită la Târgu-Jiu. Cele mai vechi fotografii, adunate de-a lungul anilor, vor fi expuse marți, 17 mai 2016, în cadrul unui vernisaj excepțional. Evenimentul se va desfășura la Muzeul Județean „Alexandru Ștefulescu” Târgu-Jiu, începând cu ora 19:00. Toți iubitorii de fotografie sunt așteptați să se bucure de imaginile surprinse în trecut, în orașul de pe Jiu.

O mare parte din imaginile care vor fi expuse sunt făcute publice pentru prima dată. „«Târgu Jiu Odinioară», cu sprijinul Primăriei Municipiului Târgu-Jiu și al Muzeului Județean «Alexandru Stefulescu», organizează, cu ocazia zilelor orașului și a împlinirii a 610 ani de la prima atestare documentară, o expoziție de fotografie veche. Marea parte a imaginilor prezente în expoziție vor fi pentru prima dată făcute publice. Pentru o mare parte dintre fotografii, și vă mulțumesc pentru asta, sursa sunteți domniile voastre: Ion Duguleanu, Cornoiu Sabin, Raluca Davitoiu, Liliana Jinca, Cristi Grecoiu, Isabela Coară, Graziella Mălăescu, Pătrașcu Liviu, Radu Milici, Elena Briseis, Mihaela Sichitiu, Oana Negrușoiu, Ovidiu Băloi, Elena Popescu, Fiu Claudiu, Laura Bîrdeanu, Adrian Matei, Ionescu Constantin. Sunteți invitați să participați la vernisajul evenimentului ce va avea loc marți, 17 mai 2016, ora 19:00”, scrie organizatorul pe Facebook.

Intrarea la expoziția de fotografie este liberă, astfel că gorjenii se vor putea bucura din plin de această întoarcere în trecut prin intermediul imaginilor.

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.