Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Mai mulți bătrâni din comuna Peștișani, care fac parte din proiectul „Bunicii Comunității”, au realizat cele mai frumoase decorațiuni de iarnă. Au decupat cartoane pentru îngerași, au decorat cizmulițe din fetru sau au realizat globuri din sfoară. Toate creațiile realizate în cadrul acestui proiect urmează să fie expuse pe 2 decembrie, în cadrul unui târg de decorațiuni.

„Din îngerașii de carton bunicii noștri au realizat ghirlande, ceea ce puteți face fiecare acasă cu copiii sau nepoții, folosind îngerașii pe care îi avem disponibili. Din baloane pe care au lipit sfoară au realizat globuri, care au fost folosite la diverse decoruri. Alți beneficiari au pictat felii din lemn, care au devenit suport pentru alte decorațiuni de masă, sau au lipit pe ele crenguțe de brad, conuri sau globulețe, în final ieșind la iveală minunate aranjamente pentru masa de Crăciun”, a transmis Isabela Coară, reprezentant al centrului „Bunicii Comunității”.

În același timp, o parte dintre bunicuțe au realizat diverse obiecte vestimentare pentru sezonul rece.

Târg de decorațiuni, atât în mediul online, cât și fizic

„Târgul de decorațiuni va fi deschis începând cu data de 2 decembrie pentru persoanele vaccinate. Veți putea face rezervări de decorațiuni și folosind pagina noastră de Facebook, începând cu aceiași dată. Târgul este realizat în parteneriat cu Asociația « Fii Satului Frâncești din Gorj» și are ca scop sprijinirea acelor beneficiari aflați într-o situație mai deosebită, beneficiari identificați de către Comitetul Voluntarilor din cadrul proiectului « Bunicii Comunității Peștișani». Trebuie precizat că târgul va fi organizat atât în variantă online, cu rezervare de produse, cât și fizic, cu acces conform regulilor în vigoare, pentru persoane vaccinate.”, a precizat Isabela Coară.

Pentru cei care veți vrea să mergeți la acest târg trebuie să știți că se va organiza la Căminul Cultural din Brădiceni, comuna Peștișani, iar cei care veți dori să comandați online decorațiunile realizate de bunici puteți accesa pagina de Facebook https://www.facebook.com/Bunicii-Comunitatii-Pestisani-105455857505222 .

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.