Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Liga Studenţilor din UCB, în parteneriat cu Universitatea „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu, va organiza vineri după-amiază evenimentul „Gala Tinerilor”. În cadrul acestei gale vor fi premiați cei mai activi voluntari din Gorj, fie că sunt elevi, studenți sau alți tineri până în 35 de ani.

 
Evenimentul intitulat sugestiv „Gala Tinerilor” se adresează adolescenților merituoși ai judeţului Gorj, celor cărora s-au remarcat prin rezultate excepționale şcolare, științifice sau profesionale. Astfel, în cadrul evenimentului organizat de Liga Studenților și UCB, vor fi premiați cei mai activi elevi voluntari din cadrul Consiliilor Școlare ale Elevilor, cei mai activi voluntari din cadrul organizațiilor de tineret, dar și cei mai activi voluntari din cadrul Ligii Studenţilor din UCB. De asemenea, în cadrul evenimentului se vor premia elevii și studenții olimpici, cei care au câștigat premii la olimpiade și concursuri naționale. „Gala tinerilor se află la prima ediție și pe lângă faptul că se dorește a susține tinerii, a-i încuraja să se dezvolte pe plan profesional, se dorește a se celebra 15 ani de activitate ai organizației Liga Studenţilor din Universitatea Constantin Brâncuşi”, au transmis reprezentanții Ligii Studenților.

Partenerii proiectului: Primăria Municipiului Târgu-Jiu, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Gorj, Inspectoratul Școlar Județean Gorj, Momente Divine, Pig OnSpot, Restaurant Rebecca și Uniunea Națională a Studenților din România. Gala va avea loc la Complexul Studențesc Debarcader, în sala „Horațiu Mălăele”.

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.