Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Teatrul Excelsior a pregătit pentru bucureșteni, și nu doar pentru ei, mai multe piese de teatru, începând de vineri cu piesa „Turandot”.
Turandot”

Vineri, 25 martie, începând cu ora 19:00, bucureștenii sunt așteptați la Sala „Ion Lucian” unde vor putea vedea piesa Turandot, adaptare după basmul teatral omonim de Carlo Gozzi, regia Sânziana Stoican.

Turandot se întoarce pe scenă! Una dintre cele mai fascinante povești ale lumii orientale își dezvăluie misterul într-un spectacol care îmbină elemente inspirate din cultura chineză și din tradiția Commediei dell’Arte, cu inserții de storytelling și realism psihologic. Un spectacol în care actorii sunt și personaje și naratori ai enigmaticei povești, pe care sunteți invitați să o descifrați cu cheia propriei imaginații.

Cocoșelul neascultător

Sâmbătă, 26 martie, începând cu ora 11:00 cei mici sunt așteptați la piesa de teatru Cocoșelul neascultător de Ion Lucian, regia Ion Lucian și Victor Radovici

Cel mai longeviv spectacol din repertoriul Teatrului EXCELSIOR, scris și regizat de maestrul Ion Lucian, spune povestea celor trei prieteni – Cocoșelul, Ursulețul și Motănelul, care, la finalul unei lungi serii de încercări, ajung să învețe o prețioasă lecție de viață. Un spectacol de văzut alături de întreaga familie!

Cartea Junglei

Duminică, 26 martie, începând cu orele 16:00 și 19:00 veți putea vedea spectacolul Cartea Junglei (spectacol găzduit), adaptare muzicală după povestea omonimă, regia și muzica Eduard Petru Jighirgiu

Cartea Junglei – „un spectacol despre natura jucăușă, sălbatică dar frumoasă a omului, despre prietenie, despre bucuria de a trăi. Un spectacol creat din dorinţa de a împărtăşi emoţie şi iubire. Un spectacol în faţa căruia trebuie să ajungi cu sufletul pur, lăsând emoţia să te îmbrace şi să călătoreşti alături de Mowgli în frumoasa lui aventură.” (Eduard Petru Jighirgiu)

Familia Addams

Luni, 28 martie, începând cu ora 19:00 bucureștenii pot vedea piesa Familia Addams, spectacol de musical, libretul de Marshall Brickman & Rick Elice, regia, coregrafia și costumele Răzvan Mazilu.

Redescoperiți-i pe excentricii Addams așa cum nu i-ați mai văzut până acum – într-un spectacol de musical efervescent, marca Răzvan Mazilu! În premieră, Gomez și Morticia se confruntă cu o situație limită: fiica lor, Wednesday, acum adolescentă, s-a îndrăgostit (Șoc și groază!). O suită de complicații transformă totul într-o noapte de pomină care va spulbera frici și prejudecăți, redefinind limitele (a)normalității.

Biletele la spectacole pot fi achiziționate de pe website-ul teatrul-excelsior.ro, de pe platforma bilet.ro sau de la casa de bilete a Teatrului EXCELSIOR.

 

 

 

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.