Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Weekendul acesta, puteți vedea câteva dintre cele mai aplaudate spectacole din repertoriul Teatrului EXCELSIOR, după cum urmează:

Vineri, 20 mai, de la ora 19:00, nu ratați „Interzis sub 18 ani” – spectacolul unei confruntări-„elastic” între generații, o incursiune neconvențională în universul adolescentin, dincolo de tabu-uri și prejudecăți.

Sâmbătă, 21 mai, ora 19:00, sunteți așteptați să petreceți seara în familie, la „Aventuri în Ținutul Florilor” (revenire în repertoriu) – o călătorie într-o miraculoasă lume a florilor, animată de lupta pentru a câștiga mâna frumoasei prințese Deea.

Duminică, 22 mai de la ora 11:00, puteți merge să vedeți, cu mic, cu mare, „Cocoșelul neascultător” – o poveste plină de candoare și umor, în cel mai longeviv spectacol din repertoriul Teatrului EXCELSIOR, scris și regizat de maestrul Ion Lucian.

Tot duminică, de la ora 19:00, nu ratați întâlnirea cu un gen de spectacol care vă va cuceri: „Arlecchino și pierdutele iubiri” – o explozie de întâmplări comice, confuzii și situații imprevizibile „orchestrate” cu măiestrie de îndrăgitul personaj al Commediei dell’Arte, Arlecchino.

Programul complet poate fi consultat aici: https://teatrul-excelsior.ro/program/. Biletele la spectacole pot fi achiziționate de pe website-ulTeatrului EXCELSIOR, platforma bilet.ro și de la Casa de bilete a Teatrului EXCELSIOR.

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.