Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

„Tafis_comunicatrofeul Jnepenilor“ se va desfășura în perioada 12-14 august la Complexul Turistic Peștera Muierilor din comuna Baia de Fier.
„Trofeul Jnepenilor“ este cea de-a V-a etapă a Campionatului Naţional de Turism Sportiv „Ștafeta Munților”, fiind un eveniment ce cuprinde o gamă variată de activități în aer liber, cum ar fi: trekking, orientare sportivă, cunoștințe turistice, escaladă, trasee pe via ferrata și alte jocuri în aer liber.
La competiție se pot înscrie atât persoanele ce doresc să practice într-o formă organizată, relaxantă, activități sportiv-cultural-ecologice. Evenimentul este organizat de către Asociația pentru Tineret Sport Turism și Ecologie JNEPENII. Competiția se desfășoară sub motto-ul: „Caută comoara dacilor“.

Oricine poate participa la „Trofeul Jnepenilor“

La Trofeul Jnepenilor se pot înscrie atât persoanele ce doresc să practice într-o formă organizată, relaxantă, activități sportiv-cultural-ecologice, participând la categorii în funcție de vârstă și nivelul de pregătire, cât și familiile ce doresc să-și educe copiii într-un spirit eco. Sportivii vor concura la categoria „elite“. La această competiție pot participa și persoane neorganizate juridic, în cluburi sau asociații, fiind vorba despre un eveniment socio-cultural. Tabăra de corturi va fi amplasată pe malul râului Galbenu din Baia de Fier, chiar la intrarea în Peștera Muierii.

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.