Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Una dintre frumusețile mai puțin cunoscute ale Gorjului sunt cascadele de pe Cheile Gropului Sec, din comuna Runcu! Reprezentanții Gorj Aventura au postat pe pagina lor două filmulețe în care prezintă cele două cascade minunate!

Cheile Gropului Sec sunt situate pe raza satului Bâlta, comuna Runcu, arealul Vâlcan-Motru. Aceste chei reprezintă un loc ideal pentru canyoning, mai ales că circuitul se află la o distanță de 30 km de orașul Târgu Jiu. Potrivit pasionaților, zona dispune de un relief carstic complex, izvoare carstice. Cheile Gropului Sec sunt unul dintre cele mai importante obiective turistice din Oltenia, obiectiv pe care nu ar trebui să-l ratați! Vă invităm să urmăriți două filmulețe realizate de reprezentanții Gorj Aventura, tineri pasionați de sporturi extreme și mari iubitori de natură!

„La Gropu Sec sunt 3 cascade unde organizăm excursii pentru amatorii de aventură. În prima cascadă se coboară în rapel. Cascada are aproximativ 25 m înălțime. După 100 m se formează cea de a doua cascadă, care are 10 m. Sub cascadă se formează o piscină naturală unde se poate înota. Cei curajoși pot sări de pe cascadă. Din această cascadă pleacă mai departe un tobogan natural de aproximativ 18 m. Cascadele sunt situate în județul Gorj, mai sus de localitatea Bâlta, în munte. Accesul se face cu mașini offroad”, a declarat, pentru Cult-ura, Răzvan Sgondea de la Gorj Aventura.

Vizionează filmulețele aici:

https://www.facebook.com/gorj.aventura/videos/532565243606082/

https://www.facebook.com/gorj.aventura/videos/532431230286150/

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.