Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Carlos Borș este un copil talentat, originar din orașul Rovinari, care a împlinit în vară vârsta de 13 ani. Cântă muzică populară de ceva vreme și are deja câțiva admiratori care îi urmăresc evoluția artistică, fiind foarte talentat! Băiatul, elev la Școala Gimnazială Nr. 1 din Rovinari, ia cursuri de canto de la profesorul-interpret Emilia Drăgotoiu-Nanu. Aceasta îl descrie ca fiind unul dintre cei mai talentați, dar și ambițioși elevi ai săi.

13346612_1558310174465094_7427522407465863796_n       carlos-4    carlos-2     carlos-i-tatal-sau

Adolescentul de 13 ani impresionează prin vocea sa, dar și prin talentul primit de la Dumnezeu. Familia Borș este din Rovinari, iar părinții îi sunt mereu alături adolescentului și îl susțin în tot ceea ce face, având mare încredere în el. Au fost foarte bucuroși când interpreta Emilia Drăgotoiu Nanu a confirmat că micuțul Carlos are talent și poate ajunge un mare interpret. Carlos Borș este elev în clasa a VII-a la Școala Gimnazială Nr. 1 din Rovinari.

„Este elevul meu la Clubul Copiilor de la Rovinari, la Cercul de Muzică Populară. Face parte din Grupul Privighetorile Gorjului. Face cursuri și la Școala Populară. Este un copil de viitor și știu că nu va dezamăgi, căci este talentat și ambițios, foarte inteligent și ascultător. Talentul îl are de la Dumnezeu și sper ca în timp să confirme ceea ce cred eu despre el”, a spus interpreta Emilia Drăgotoiu Nanu, profesor la Clubul Elevilor Rovinari. carlos-3

Multe premii la activ

Au trecut patru ani frumoși în care Carlos Borș a învățat multe lucruri de la profesoara sa și a cântat pe numeroase scene importante. A participat la festivaluri și concursuri și s-a întors cu medalii și premii importante. De exemplu, la Deva, la unul din concursurile din vară, Carlos Borș a impresionat juriul și publicul cântând o doină. carlos-5

„Carlos are multe premii la activ. Amintesc aici ultimele luate: trofeul la categoria lui de vârstă la Summer Star București, locul III la Cununa Petrolului Moreni, mențiune la Ecoul Pietrei Craiului, locul I la Vulcan, a primit aprecieri din partea lui Horia Moculescu la capitala Muzicii. Are multe premii”, a spus Emilia Drăgotoiu Nanu.

Potrivit tatălui său, Mihai Borș, vara aceasta talentatul Carlos a mai câștigat premii importante: „Carlos a mai obținut premiul III la Festivalul Internațional „Capitala muzicală” de la Sibiu, premiul II la Festivalul Național „Joc și cântec în Ardeal” de la Târgu-Mureș și premiul III la Festivalul ”Maria Apostol” de la Runcu. Suntem foarte bucuroși de rezultatele lui! Este un copil muncitor, serios, pe care l-am învățat că trebuie să muncească pentru a reuși în viață”, a spus Mihai Borș.

carlos-1

Cu toate că are doar 13 ani, Carlos este un copil plin de înțelepciune și maturitate. Are un suflet plin de visuri, este un copil frumos la chip, căci așa îi este și interiorul. A luat tot ce a fost bun de la cei din jurul său și a învățat să ignore răutățile! Iubește muzica populară și va continua să cânte!

„Îmi place să stau și la calculator, să compun melodii pe care apoi le cânt! (…) Doamna Nanu și părinții m-au învățat să nu țin cont de răutățile nimănui, să merg pe drumul meu, să prețuiesc talentul pe care îl am și să muncesc pentru ca să am rezultate foarte bune. Particip la concursuri și festivaluri mai ales din afara județului nostru. De fiecare dată am fost apreciat, am mai multe premii importante câștigate, care mă bucură. Este destul de mult de muncă, dar îmi place foarte mult. Sunt singurul talentat la muzică din familia noastră. Nu am avut nici bunici, nici străbunici talentați la muzica populară! Cred că de la Dumnezeu am primit acest dar de a cânta”, a spus Carlos Borș.

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.