Carduri electronice pentru abonații Bibliotecii Județene „Christian Tell“. Noile permise se eliberează gratuit

Carduri electronice pentru abonații Bibliotecii Județene „Christian Tell“. Noile permise se eliberează gratuit

- in Biblioteci, Carte, Slider
0
111 vizualizari

Biblioteca Județeană „Christian Tell“ pune, în mod gratuit, la dispoziția abonaților carduri electronice de acces în toate secțiile instituției. Până în prezent, jumătate dintre beneficiarii instituției au înlocuit vechile permise cu noile carduri moderne.

IMG_5612[1]

Olimpia Bratu, director al Bibliotecii Județene „Christian Tell“, a precizat că distribuirea cardurilor a început de la sfârșitul anului trecut, după ce unitatea s-a dotat cu o imprimantă specială: „Este un serviciu nou cu care venim în întâmpinarea abonaților noștri. Am început distribuirea cardurilor de la sfârșitul anului trecut și continuăm și în acest an.

IMG_5616[1]Sperăm că vom reuși să preschimbăm toate vechile permise cu noile carduri cu cod de bare, care permit interconectarea între permisul utilizatorului și sistemul în care sunt adunate toate cărțile care constituie colecția Bibliotecii Județene „Christian Tell“, astfel încât să facilităm împrumutul utilizatorilor noștri. Cardul este valabil în toate secțiile noastre“.

Biblioteca județeană a avut anul trecut 8.256, iar până în prezent a eliberat peste 4.000 de carduri de acces.

Cardul se eliberează în doar câteva minute 

Cardul se poate elibera în doar câteva minute, iar procedura este simplă: abonatul sau o altă persoană care dorește să se aboneze completează o cerere, după care i se eliberează cardul. „Cardul se poate obține de la sediul central al bibliotecii. Cine dorește să împrumute o carte și nu are permisul preschimbat, completează o cerere pe care o duce la sala de lectură, unde i se eliberează cardul cu codul de bare. Procedura se desfășoară foarte rapid, în doar câteva minute. Investiția nu este foarte mare și s-a făcut treptat“, a mai precizat Olimpia Bratu.

 

 

Lăsați un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.