Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

12986542_10206109169636879_964378909_oÎn perioada 17 martie-30 aprilie, orice cetățean din România a avut ocazia să înscrie o școală sau un spital de copii, care au nevoie de restaurări, pe site-ul companiei „Patru Mâini”. De mai bine de trei ani, această companie renovează școli și alte clădiri de interes comunitar din bani obținuți din vânzarea unor produse ale producătorului.

Producătorul român de materiale de construcţii pentru finisaje şi integrator de servicii şi soluţii pentru personalizarea caselor, a ales să renoveze mai multe unități școlare sau spitale de copii din România, în cadrul celei de a patra companii lansate în luna martie. Până la sfârșitul lui aprilie, orice cetățean care a accesat site-ul www.filantropi2016.patrumaini.ro, a avut posibilitatea să înscrie o clădire de interes comunitar care are nevoie de lucrări. În urma acestei campanii, au fost alese 37 de clădiri din 37 de județe.

Ulterior, în perioada mai-septembrie, se vor strânge banii din vânzarea produselor: 50 de bani – 1 leu din vânzarea fiecărui sac va merge spre o renovare din judeţul în care se vinde produsul.  Au fost înscrise nouă unități școlare din Gorj: Școala Gimnazială Nr. 2 din Târgu-Jiu, Colegiul Auto, Grădinița cu Program Normal Scoarța, Centrul de Plasament pentru Copiii cu Dizabilități, Școala Generală Scoarța, Grădinița cu Program Prelungit Nr. 1 Motru, Grădinița Nr. 1 Albeni, Grădinița Boroșteni, Școala Primară Mierea.

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.