Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

caliman-2O familie nevoiașă va avea sărbătorile de iarnă mai frumoase datorită unei campanii care se derulează de trei ani – „Zâmbetul de sărbători”. Inițiativa acestei acțiuni umanitare aparține organizației PES Gorj, care a ales să ofere daruri și un brad împodobit unor copii din Bălani, județul Gorj. Alături le-a fost și Luis Ionuț Popa, adminsitratorul SC. Polaris M Holding Târgu Jiu.  

În cadrul campaniei „Zâmbetul de sărbători”, echipa organizației județene a făcut un gest măreț pentru copii din această familie, care nu ar fi avut posibilități financiare să se bucure de dulciuri și un brad împodobit. Ba chiar mai mult, surpriza a fost una minunată pentru micuții familiei și asta pentru că l-au cunoscut pe Moș Crăciun.

„Am demarat și anul acesta campania umanitară «Zâmbetul de sărbători» și am vizitat o familie care caliman-3are trei copii pentru a le oferi daruri, respectiv un brad împodobit, dulciuri și alte lucruri pe care le-am considerat necesare lor. Echipa PES Gorj a devenit, astfel, Moș Crăciun, însă nu singuri pentru că ne-am bucurat și de sprijinul altor persoane cu suflet mare.

Prin această campanie ne-am propus ca în fiecare an să aducem lângă noi câte o persoană publică, iar  anul acesta a fost alături de noi domnul Luis Popa, administratorul societății Polaris.

Vreau să vă spun că am rămas plăcut impresionat întrucât am primit sprijin și de la două doamne deosebite, de profesie medici, care au ales să ne ajute pentru a le face acestor copii sărbătorile de iarnă mai frumoase. Cu această ocazie le mulțumesc foarte mult, mai ales că s-a dovedit că lucruri bune poți face oriunde te-ai afla și mă refer aici la faptul că unul dintre medici profesează în Franța, iar celălalt ajutor al lui Moș Crăciun este un medic ginecolog din Târgu Jiu.

Această campanie se desfășoară din 2014, iar anul trecut l-am avut alături pe domnul doctor Bogdan Niculescu, iar cu această ocazie țin să îi mulțumesc din nou pentru implicare”, a declarat Radu Căliman, președintele PES Gorj.

caliman-1Acțiunii umanitare s-a alăturat și Luis Ionuț Popa, administratorul Polaris M Holding, care a încercat, alături de echipa PES, să aducă bucurie unor copilași vitregiți de soartă.

„Vreau să îi felicit pe cei de la PES pentru această inițiativă și, totodată, să le mulțumesc pentru că s-au gândit la mine să le fiu alături în campania umanitară «Zâmbetul de sărbători». Este un lucru demn de apreciat și trebuie să le fiu recunoscător pentru că ne aduc aminte, în această lume agitată în care uităm de semeni, care este rolul nostru în această societate…acela de a fi oameni și de a ne ajuta unii pe ceilalți. Mă bucur că am putut aduce, alături de Radu, Cristina, Vali, Daniela si Valeriu, puțină fericire pe chipul acestor micuți. Sunt sigur că în urma acestui dar, sărbătorile vor fi mai frumoase pentru ei”, a declarat Luis Ionuț Popa, administrator SC.Polaris M Holding. SRL Târgu Jiu.

Campania va continua toată săptămâna aceasta, echipa PES urmând să viziteze și alte familii care au nevoie de ajutor în pragul sfintei sărbători a Crăciunului.
Distribuie:

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.