Campania umanitară „Oamenii sunt lumina” și-a atins scopul. Toate lucrurile donate au fost distribuite unor familii nevoiașe din Gorj

Campania umanitară „Oamenii sunt lumina” și-a atins scopul. Toate lucrurile donate au fost distribuite unor familii nevoiașe din Gorj

- in Romania civila, Slider, Social
0
79 vizualizari

Femeile din Gorj au pornit duminică pe drumul pe care l-au avut în minte o dată cu începerea campaniei: au donat jucării, alimente, articole vestimentare și încălțăminte, dar și vreo 20 de pături croite de voluntari pentru câteva familii nevoiașe din Gorj.

Campania a fost un real succes dacă ne gândim la cantitatea impresionantă de lucruri ce au trecut pragul sediului în scopul de a fi donate. Mai multe familii din Gorj s-au bucurat de darurile primite prin intermediul femeilor din Gorj. Familii din Roșia, Negomir, Strâmba, Peșteana, Artanu au primit cu brațele deschise sacii de cadouri împachetați special pentru vârstele lor.

Este un început de drum! Darurile primite nu le-au schimbat situația financiară, dar cu siguranță, au fost sprijin pentru sufletele nevoiașe ale bătrânilor, părinților și copiilor care nu au ales să trăiască în sărăcie, dar este singurul fel de trai pe care aceștia îl cunosc și cu care par să se fi obișnuit. Femeile vor continua să facă acțiuni caritabile în cadrul asociației lor, unde orice om ce împarte aceiași dorință de a-și ajuta semenii este binevenit. Amintim că sediul lor este pe Strada Păcii din Rovinari, deasupra brutăriei „Cuptorul de Aur”.

Lăsați un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.