Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Campania umanitară organizată de Uniunea Femeilor din Gorj, „Oamenii sunt lumină”, se apropie de final. Astfel, gorjenii cu suflet mare încă mai pot dona articole vestimentare, jucării sau alimente pentru persoanele aflate în nevoie. Până în acest moment au fost făcute numeroase donații, lucruri care vor ajunge, chiar înainte de Paște, la oameni care au o situație financiară precară. Donațiile mai pot fi făcute până pe 25 martie, la sediul din Rovinari, pe strada Păcii, deasupra brutăriei „Cuptorul de Aur”, între orele 16:00 și 19:00.

Pentru că se apropie și Paștele, donațiile vor fi mai mult decât binevenite. Ele vor fi o adevărată binecuvântare pentru sufletele celor mai puțin norocoși. La sediul din Rovinari, oamenii cu suflet mare au donat o mulțime de lucruri care urmează a fi sortate, iar apoi împărțite unor familii nevoiașe din Gorj.

Pe 25 martie, gorjencele care au inițiat această campanie de suflet vor ajunge la familiile nevoiașe pentru a le face viața mai ușoară, cel puțin pentru o scurtă perioadă de timp. Fiecare caz în parte va fi documentat, astfel că persoanele care donează se pot asigura că lucrurile lor au ajuns la oamenii care au cu adevărat nevoie de ele.

Demersul inițiat de femeile care fac parte din Uniunea Femeilor  din Gorj este demn de apreciat, acestea mizând pe ideea că niciun gest de bunătate, oricât de mic ar fi, nu este în zadar. Orice persoană din județ se poate alătura uniunii, astfel încât să fie ajutorate cât mai multe ființe aflate în dificultate.

„Bunătatea este o limbă pe care surdul o poate auzi și orbul o poate vedea.” (Mark Twain)

 

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.