Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

 img_0829„Cadoul“ este denumirea expoziției de grup, care a fost vernisată, ieri, la Galeriile Municipale de Artă. Expoziția este cu vânzare și este organizată de sărbătorile de iarnă.

Iubitorii de artă au posibilitatea să achiziționeze lucrări artistice la prețuri accesibile. „Este o expoziție de tradiție pe care artiștii gorjeni o organizează în luna decembrie. Este vorba de 20 de artiști, cei mai mulți membrii ai filialei Târgu Jiu a UAP. Expoziția este dedicată sărbătorilor de iarnă. Este o expoziție cu vânzare, care prezintă lucrări în diferite genuri ale artelor. Preponderent, subiectele sunt dedicate sărbătorilor de iarnă, iubitorii de artă având posibilitatea de a le achiziționa la prețuri relativ mici, pentru a le face cadou persoanelor dragi“, a spus Vasile Fuiorea, președintele UAP Târgu Jiu.img_0833

Premiile Uniunii Artiștilor Plastici Târgu Jiu

Cu această ocazie, au fost decernate Premiile Uniunii Artiștilor Plastici din România -Filiala Târgu Jiu 2016. „Ne-am hotărât să premiem cinci dintre persoanele care au ajutat, în cursul anului 2016, UAP în proiectele sale. Este vorba de Dragoș Viorel Ionică, de la «Gorjeanul TV», Mirela Giodea, șef de programe la TVR Craiova, Viorel David, directorul Artego, Adrian Margău, director la Intercomputer, și Adrian Tudor, viceprimar al municipiului Târgu Jiu“, a precizat Vasile Fuiorea.

Distribuie:

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.