Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Elevii cu rezultate foarte bune la învățătură ar putea să beneficieze de burse de excelență oferite de clubul Rotary. În acest an vor fi oferite trei burse de acest fel. 

Bursele de excelență au o valoare de 1.000 de euro. Acestea se acordă pentru identificarea, susţinerea, dezvoltarea şi promovarea talentelor, elevi sau studenți, cetățeni români. Pentru acordarea burselor de excelență se pot înscrie elevii, studenții sau masteranzii care urmează cursurile la învățământul de zi în școlile/liceele/universitățile din Gorj și care îndeplinesc următoarele condiții:

  • au domiciliul în Județul Gorj;
  • sunt integraliști, adică nu au obligații profesionale nerezolvate din anii anteriori de curs;
  • s-au remarcat într-un domeniu de activitate profesionala și sociala, sau/și au media generală a anilor de studiu peste 9,50.
  • nu au nici un grad de rudenie cu membrii Clubul Rotary din Târgu Jiu.

Bursele se vor acorda prin concurs, în baza unui contract semnat între beneficiarul bursei și Clubul Rotary din Târgu Jiu.

Înscrierile pentru acest concurs se vor realiza prin transmiterea unui set de documente în intervalul 19 martie–20 aprilie 2018 către Clubul Rotary din Târgu Jiu, recepția Hotelului Brâncuși sau pe e-mail pe adresa: [email protected].

Primii șase candidați vor prezenta un eseu

Evaluarea candidaților în privința acordării „Bursei de excelență Rotary“ se va face de către Comisia de Acordare a Bursei și se va desfășura în două etape: etapa preliminară – în care se va analiza fiecare candidatură în parte și se vor acorda punctaje candidaților, rezultând astfel o ierarhizare a acestora; etapa finală – în care primii șase candidați, în funcție de punctajul obținut, își vor susține eseul precum și un interviu în fața Comisiei.

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.