Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

În perioada 14-20 decembrie, la Teatrul EXCELSIOR aveți ocazia să vedeți unele dintre cele mai aplaudate spectacole din repertoriu – spectacole dedicate adolescentilor, publicului matur, dar și celor mici.
Miercuri, 14.12: Interzis sub 18 ani – spectacolul care setează premisele unui dialog între părinți și adolescenți.
Joi, 15.12: Arlecchino și pierdutele iubiri – un spectacol creat în tradiția Commediei dell’Arte care vă va face să râdeți din toată inima.
Vineri, 16:12: Familia Addams – spectacolul de musical semnat de Răzvan Mazilu este întotdeauna ocazia de neratat de a descoperi faimoasele personaje într-o atmosferă electrizantă (ca pe Broadway!).
Sâmbătă, 17.12: KNOCKOUT. Dulcea știință de a face vânătăi – povestea celor patru tinere care participă la primul campionat underground de box feminin pentru a-și cuceri, în ring, drepturile
Duminică, 18.12: APROAPE – nouă povești de dragoste îi aduc împreună, pe fundalul magic al Aurorei Boreale, pe locuitorii unui orășel din Nordul îndepărtat al Americii și îi fac să descopere miracolul apropierii umane.
Aventuri în Ținutul Florilor (adaptare după o poveste de Hans Christian Andersen) și Prâslea cel Voinic și Merele de Aur(într-o versiune muzicală originală) vă așteaptă cu câte două reprezentații, pe 14 / 20, respectiv 15/ 18 decembrie.
Detalii aici: https://teatrul-excelsior.ro/program/ și pe platforma bilet.ro.
Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.