Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

„Ne uităm de multe ori în jur și ceea ce vedem nu este același lucru cu ceea ce văd ceilalți. Fiecare are propria percepție asupra oamenilor, lucrurilor, culorilor, miresmelor, formelor. Este o artă sa le poți da contur. Vom încerca la atelierul de artă, sub coordonarea artistei Alina Codin, să surprindem portretul celui de lângă noi, dincolo de aparențe”, au precizat reprezentanții Muzeului „Dimitrie Gusti”.

Atelierul se desfășoară pe parcursul lunii aprilie, în zilele de 2, 9, 23 și 30 aprilie, de la ora 11:00 și durează 90 de minute. Se adresează copiilor cu vârsta cuprinsă între 9 și 14 ani. Pentru participarea la atelier sunt necesare următoarele materiale: bloc de desen A3 cu coli de peste 160 g grosime, creioane negre, 2B, 3B, 4B, creioane colorate, carioci, gumă de șters, ascuțitoare. Suplimentar se pot aduce: acuarele/tempera/guașe/acrilice, pensule, borcan de apă.

Costul atelierului este de 240 de lei/persoană, iar înscrierea se face prin completarea formularului din următorul link: https://forms.gle/DAZEVhQov6dupDoA6.

 

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.