Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

În doar câteva zile au fost epuizate toate biletele puse în vânzare de Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu” Târgu Jiu la spectacolul „Artiști pentru artiști”, campanie umanitară prin care se încearcă strângerea de fonduri pentru actorii retrași din activitate și care se află în dificultate. La acest demers au aderat 47 de teatre din întreaga țară, astfel că se vor derula spectacole în urma cărora se vor strânge fonduri ce vor fi transferate într-un cont special deschis pentru ajutorarea foștilor actori. 

Prețul unui tichet la acest spectacol a fost de 15 lei, iar în scurt timp au fost vândute toate. „Am epuizat încă de la sfârșitul săptămânii trecute toate cele 200 de biletele.  În altă ordine de idei, mulțumim trusturilor media, ambasadorilor locali (Dl. Marcel Romanescu, Dl. Adrian Tudor, Dl. Viorel David și Dl. Bogdan Niculescu) și membrilor comunității, publicul nostru, pentru promtitudinea și sprijinul necondiționat acordat campaniei «Artiști pentru artiști» – demarată de UNITER acum 17 ani și la care, anul acesta, s-a alăturat și Teatrul Dramatic «Elvira Godeanu» din Târgu-Jiu. Vă mulțumim din suflet, ne înclinăm și vă așteptăm cu drag la teatru”, a precizat Iani Gârbaciu, purtătorul de cuvânt al Teatrului „Elvira Godeanu”.

Pe 27 martie este o zi specială pentru actorii din întreaga lume și asta pentru că se sărbătorește Ziua Mondială a Teatrului, moment în care va fi rostit un mesaj comun în numele tuturor celor care își dedică viața actoriei.

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.