Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

13925647_670299329784383_6024043343373842420_o Eleva Bianca Nanu este pasionată de foarte mulți ani de imagini și fotografie, așa că de când a intrat la liceu s-a ocupat mult mai mult de această pasiune. La Clubul de Fotografie al Colegiului Național „Ecaterina Teodoroiu”, Bianca a învățat ceea ce nu știa despre arta fotografiei și apoi, la scurt timp, a început să fie din ce în ce mai căutată atât de colegii săi, cât și de tinerii care urmau să se căsătorească. Deși va împlini în curând 17 ani, talentata Bianca Nanu poate afirma cu mândrie că își câștigă singură existența și face ceea ce îi place la nebunie!

La nici 17 ani, Bianca Nanu, din comuna Bălești, a fost fotograf la zeci de nunți, botezuri, majorate sau alte zeci și zeci de petreceri (în special la majorate n.red,), iar banii pe care îi câștigă, îi investește în aparatură. Este jovială, talentată și plină de imaginație, iar toate acestea se văd în fotografiile pe care le realizează! Tocmai de aceea, din ce în ce mai mulți îndrăgostiți care urmează să se căsătorească decid să o angajeze pe puștoaică pentru fotografiile de nuntă! Și nu regretă nici măcar o secundă alegerea făcută! Astfel, vara aceasta a fost plină de evenimente de acest fel cărora copila, elevă a Colegiului Național „Ecaterina Teodoroiu” le-a făcut față cu brio. „Fotografia este pentru mine mai mult decât o pasiune pe care vreau să o perfecționez, dorindu-mi să ajung din ce în ce mai bună. Am transformat-o într-o meserie, cel puțin pentru moment, deoarece acesta este un mod pentru a-mi dezvolta și fructifica cunoștințele. Sunt fotograf în diverse domenii, atât culturale și artistice, precum și la nunți, zile onomastice și alte evenimente. Câștig și bani pe care îi investesc, de cele mai multe ori, în aparatură, deoarece tehnologia avansează pe zi ce trece”, spune adolescenta talentată.

Își dorește să devină din ce în ce mai bună

Cu fiecare zi care trece, fotografiile Biancăi devin din ce în ce mai bune. Di13413570_646236102190706_2362853539879790441_nn toate reiese dragostea ce o poartă adolescenta frumosului, imaginilor care surprind stări și oameni ce au mereu altceva și altceva de spus. Bianca a făcut ca ziua nunții multor cupluri din județ să fie și mai frumoasă, iar fotografiile realizate i-au bucurat nespus pe aceștia. Cu toții au apreciat priceperea fetei, fapt care îi dă încredere în ea și îi insuflă dorința de a deveni și mai bună! „Prin fotografie arăt tuturor oamenilor viziunea mea despre lume. Scopul meu este să încurajez pe oricine să-și urmeze visul, indiferent de dificultatea realizării acestuia. Dacă îți dorești ceva în viață, nimic și nimeni nu trebuie să te oprească! Asta m-au învățat și părinții mei, care mă susțin în toate! Sunt norocoasă pentru că am o familie minunată de oameni frumoși la suflete și chip și talentați. Cel mai mult în viață prețuiesc informația, aceasta este necesară oricărui om, indiferent de domeniul de activitate. Îmi doresc ca pe viitor, asta peste câțiva ani, cred, să îmi deschid un spațiu al meu, unde toate persoanele pasionate de fotografie, muzică, artă să poată să se exprime liber”, a afirmat Bianca Nanu. Pe Bianca o puteți găsi și pe Facebook, acolo unde are pagina sa de fotograf- Bianca Nanu Photographer.

 

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.