Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Duminică, 3 aprilie, începând cu ora 18:30, basul ucrainean Alexander Tsymbalyuk va evolua pe scena Operei Naționale București în spectacolul de operă „Turandot” de G. Puccini, interpretând rolul Timur.
Alexander Tsymbalyuk este unul dintre cei mai tineri bași care au interpretat vreodată rolul
principal din „Boris Godunov” de M. Mussorgski pe o scenă internațională, la Bayerische
Staatsoper din München în producția regizată de celebrul Calixto Bieito. Cariera lui este în continuă ascensiune, fiind prezent în mod regulat pe scene mari ale lumii precum Metropolitan Opera New York, Teatro alla Scala din Milano, Bayerische Staatsoper, Opera National de Paris, Royal Opera House Covent Garden, Gran Teatre del Liceu Barcelona, Teatrul Bolshoi din Rusia și Maggio Musicale Fiorentino.
În acest sezon va apărea pe scena Metropolitan Opera New York în „Meistersinger” și „Turandot”, pe scena Staatsoper Hamburg în „Evgheni Oneghin”, la Opera National de Paris pentru o nouă. producție cu „Don Giovanni” și la Teatro San Carlo di Napoli în „Evgheni Oneghin”. Sezoanele viitoare vor include o întoarcere la Metropolitan Opera din New York, opera din Amsterdam, Teatro San Carlo di Napoli, Staatsoper Hamburg, National New Theatre Tokyo și Teatro Real Madrid.
„Turandot”, ultima dintre operele scrise de Giacomo Puccini, reușește prin muzicalitatea sa să redea conflictul interior pe care îl trăiește protagonista, cât și pasiunea, eroismul și determinarea prințului Calaf. Povestea prințesei de gheață a cucerit, de-a lungul secolelor, inimile publicului de pretutindeni. „Turandot”, opera lui Puccini, a devenit de-a lungul timpului cunoscută în întreaga lume pentru „Nessun dorma”, aria celebră
Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.