Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Târgujienii sunt invitați la o nouă ediție a Balului Teatrului Dramatic „Elvira Godeanu”! Anul acesta, evenimentul va fi marcat prin punerea în scenă a spectacolului de revistă „Dacă dragoste nu e”, spectatorii fiind așteptați duminică seara de la ora 19:00. „În acest spectacol, care e un soi de spectacol de revistă, toată trupa va încerca să vă facă să zâmbiţi, actorii vor cânta, vor dansa, îşi vor arăta toate talentele de care dispun. (…) Prin acest spectacol încercăm să vă luminăm un pic sfârşitul de an pentru că, din păcate, nu trăim într-o zodie a zâmbetului”, a spus regizorul Andrei Mihalache. 

La fel ca în ultimii șase ani, și cea de a VII-a ediție a Balului Teatrului Dramatic „Elvira Godeanu” este cel mai așteptat eveniment monden al anului! De data aceasta, reprezentanții instituției de cultură au pregătit un spectacol ce va putea fi prezentat publicului și în luna ianuarie, nu doar duminică. Balul are loc duminică, de la ora 19:00, costul unui bilet fiind de 30 de lei. Spectacolul pregătit de artiștii teatrului târgujian va fi complex, cu muzică, dans, căci vor fi prezenți și doi invitați speciali: Adrian Strâmtu și Crina Svobodă! Târgujianul Adrian Strâmtu este actor și tap dancer, iar pe scena Teatrului nostru va va dansa step! Pe Crina Svobodă ați văzut-o la show-ul «Românii au talent». Seara de duminică va fi una de excepție, promit reprezentanții Teatrului Dramatic „Elvira Godeanu”.

„Duminică, 17 decembrie, are loc balul Teatrului, de la ora 19:00. În trecut, pe afişul balului regăseaţi sintagma «cel mai aşteptat eveniment monden al anului din municipiul Târgu-Jiu» şi n-am vrea să ne dăm la o parte în acest an. Un bilet la eveniment costă 30 de lei şi se găsesc la casa de bilete de azi (marţi – n.r.) până duminică, inclusiv”, a spus Iani Gârbaciu, purtătorul de cuvânt al Teatrului din Târgu-Jiu.

Managerul Teatrului „Elvira Godeanu”, Cosmin Brehuţă, spune că persoanele care nu vor ajunge la bal, vor mai avea ocazia să vadă spectacolul: „Ne vom reîntâlni cu acest spectacol în luna ianuarie a anului viitor. Pentru cei care nu apucă să cumpere acum bilet pentru Balul Teatrului, îi aşteptăm să ne calce pragul la anul şi să se bucure de acest spectacol care îmi doresc să aibă o viaţă cât mai lungă”.

Regizorul piesei, Andrei Mihalache, a precizat că „spectacolul se doreşte a fi unul festiv, dar nu unic, pe care spectatorii să îl poată vedea şi după balul teatrului”. „Este o bucurie pentru mine să mă reîntorc în Târgu-Jiu după experienţele de acum 12 ani când am montat piese aici. (…) Am fost chemat să fac un spectacol festiv, să-i zicem, dar care se doreşte a fi un spectacol nu unic, ci unul pe care spectatorii să-l poată vedea şi după bal, se va chema «Dacă dragoste nu e» . În acest spectacol, care e un soi de spectacol de revistă, toată trupa va încerca să vă facă să zâmbiţi, actorii vor cânta, vor dansa, îşi vor arăta toate talentele de care dispun. (…) Prin acest spectacol încercăm să vă luminăm un pic sfârşitul de an pentru că, din păcate, nu trăim într-o zodie a zâmbetului”, a spus Andrei Mihalache.

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.