Balul Iernii, evenimentul în cadrul căruia vor fi desemnați Regele și Regina CNET Târgu-Jiu

Balul Iernii, evenimentul în cadrul căruia vor fi desemnați Regele și Regina CNET Târgu-Jiu

- in Slider, Ştiri locale
2267
0

Elevii Colegiului Național „Ecaterina Teodoroiu” își vor desemna Regele și Regina iernii în cadrul unui eveniment mult așteptat și îndelung pregătit! Astfel, marți, 19 decembrie, la restaurantul de pe Insuliță va avea loc o nouă ediție a Balului Iernii, în organizarea clasei a XII-a F.

Balul Iernii este organizat de clasa a XII-a F a Colegiului Național „Ecaterina Teodoroiu” și va avea loc marți, de la ora 20:00, Anna Events, la sala rondă. „Va fi o seară frumoasă, plină de momente amuzante, vom socializa și vom petrece împreună înainte de Crăciun! Este un concurs de Miss și isMter. S-au înscris opt perechi pentru titlurile de Regele și Regina Iernii, concurenții fiind supuși unor probe speciale și amuzante. Este vorba despre patru probe special gândite pentru acest concurs”, a spus Ana Bolborea, unul dintre elevii care s-a ocupat de buna organizare a evenimentului.

La eveniment vor prezenta mai multe momente artistice elevi ai CNET. Cei prezenți se vor amuza la un număr de stand-up, vor dansa alături de cei mai talentați dansatori ai liceului. „În cele din urmă, Moş Crăciun a decis să vină cu un cadou special şi anul acesta! Balul Iernii, organizat de CNET, va da startul divertismentului din această iarnă prin prezentarea unui spectacol uimitor alături de ajutoarele lui Moş Crăciun, venite din Regatul de Gheaţă. După decernarea titlurilor de regele şi regina iernii, Moşul vă aşteaptă să petreceţi alături de el la after party-ul care va avea loc la Mozart Club-Caffe. Preț bilet 15 lei, preț bilet la intrare 20 de lei”, spun organizatorii.

Lăsați un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.